Jump to content

Samsung SGH-E840

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δε κοιτας ebay???η μπορει να εχει και το 9volto στον πειραια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 4 months later...
  • Απαντήσεις 255
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά ξαφνικά χωρίς να έχει πέσει κάτω, όταν κινώ προς τα πάνω την οθόνη παραμένει μαύρη.το κινητό λειτουργεί αλλα η οθόνη μάυρη.αν δεν το κάνω τέρμα πάνω,τότε κάτι δείχνει αλλα πολύ σκοτεινά.τι να κάνω?τι λέτε να φταίει?

• 1 year later...

γεια σας παιδια, ο πατερας μου εχει το sgh e840, κ εδω κ καιρο οταν ανοίγει την καμερα για να βγαλει φωτογραφια, λεει στην αρχη "περιμενετε" κ μετα απο λιγο λεει "ελεγξτε τις ρυθμισεις συστηματος" κ κλεινει η καμερα. βασικα μου ειπαν πως χρειαζεται να ξαναπεραστει το firmware αλλα δεν ξερω με ποιο προγραμμα κανουμε backup τις ρυθμισεις κ με ποιο προγραμμα flashαρουμε το κινητο...

οποιος γνωριζει παρακαλω ας βοηθησει... ευχαριστω προκαταβολικα

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Για μηδενισμό του μετρητή των κλήσεων,ζητάει κωδικό. Ποιος είναι; Έχω δοκιμάσει 8 φορές το 0 αλλά δεν πιάνει.

• 3 months later...

Το έχει ο πατέρας μου και το έχει βολευτεί αφάνταστα.

Τελευταία όμως κάνει κάτι ψιλονερά η οθόνη με τρεμοπαίξιμο και μισομαύρισμα ( :ninja: ), αν όμως την πιέσεις λίγο φτιάχνει. Μάλλον κάποιο connection έχει ψιλοχαλαρώσει ή χαλάσει ή είναι στα τελευταία της η οθόνη. :cry:

Στο ebay βλέπω να διαθέτουν αρκετά το ανταλλακτικό: LCD flex ribbon cable

Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό για τα τρεμοπαιξίματα-μισομαυρίσματα της οθόνης;

Αν είναι να το παραγγείλω. Πιο πολύ όμως με ανησυχεί το βήμα που θα χρειαστεί να του κάνω το service. Δεν έχω ξαναεπέμβει σε κινητό.

Έχει κανείς μήπως κάνα manual για τέτοιες επεμβάσεις disassembly-assembly; :confused:

Εναλλακτικά ξέρει κανείς αν μπορώ ακόμα να το βρω στην αγόρα; :rolleyes: Χλωμό το κόβω αλλά ας ρωτήσω καλού-κακού.

Τέλος, να ρωτήσω: Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο Samsung τηλέφωνο που να είναι ακόμα σε κυκλοφορία; Αρκεί να είναι λεπτό και με το ίδιο λειτουργικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει τον κόπο να απαντήσει για αυτό το "ξεχασμένο" τηλεφωνάκι.

• The title was changed to Samsung SGH-E840