ταξιδιωτης22 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 δε κοιτας ebay???η μπορει να εχει και το 9volto στον πειραια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 παιδιά ξαφνικά χωρίς να έχει πέσει κάτω, όταν κινώ προς τα πάνω την οθόνη παραμένει μαύρη.το κινητό λειτουργεί αλλα η οθόνη μάυρη.αν δεν το κάνω τέρμα πάνω,τότε κάτι δείχνει αλλα πολύ σκοτεινά.τι να κάνω?τι λέτε να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 γεια σας παιδια, ο πατερας μου εχει το sgh e840, κ εδω κ καιρο οταν ανοίγει την καμερα για να βγαλει φωτογραφια, λεει στην αρχη "περιμενετε" κ μετα απο λιγο λεει "ελεγξτε τις ρυθμισεις συστηματος" κ κλεινει η καμερα. βασικα μου ειπαν πως χρειαζεται να ξαναπεραστει το firmware αλλα δεν ξερω με ποιο προγραμμα κανουμε backup τις ρυθμισεις κ με ποιο προγραμμα flashαρουμε το κινητο... οποιος γνωριζει παρακαλω ας βοηθησει... ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Αν έχει κανείς κανένα για δώσιμο επικοινωνήστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Για μηδενισμό του μετρητή των κλήσεων,ζητάει κωδικό. Ποιος είναι; Έχω δοκιμάσει 8 φορές το 0 αλλά δεν πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewstas Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Το έχει ο πατέρας μου και το έχει βολευτεί αφάνταστα. Τελευταία όμως κάνει κάτι ψιλονερά η οθόνη με τρεμοπαίξιμο και μισομαύρισμα ( :ninja: ), αν όμως την πιέσεις λίγο φτιάχνει. Μάλλον κάποιο connection έχει ψιλοχαλαρώσει ή χαλάσει ή είναι στα τελευταία της η οθόνη. :cry: Στο ebay βλέπω να διαθέτουν αρκετά το ανταλλακτικό: LCD flex ribbon cable Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό για τα τρεμοπαιξίματα-μισομαυρίσματα της οθόνης; Αν είναι να το παραγγείλω. Πιο πολύ όμως με ανησυχεί το βήμα που θα χρειαστεί να του κάνω το service. Δεν έχω ξαναεπέμβει σε κινητό. Έχει κανείς μήπως κάνα manual για τέτοιες επεμβάσεις disassembly-assembly; :confused: Εναλλακτικά ξέρει κανείς αν μπορώ ακόμα να το βρω στην αγόρα; :rolleyes: Χλωμό το κόβω αλλά ας ρωτήσω καλού-κακού. Τέλος, να ρωτήσω: Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο Samsung τηλέφωνο που να είναι ακόμα σε κυκλοφορία; Αρκεί να είναι λεπτό και με το ίδιο λειτουργικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει τον κόπο να απαντήσει για αυτό το "ξεχασμένο" τηλεφωνάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts