aris_21 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Εμένα κάτι δεν μ'αρέσει στο δικό μου... 1) μια φορά κόλλησε και χρειάστηκε να βγάλω την μπαταρία για να επανέλθει. 2) Μου κάνει κόλλημα όταν του αλλάζω θέματα. 3) όταν βγαίνω απ τα web δεν κλείνει η υδρόγειος αλλά πρέπει να το παλαίψω αρκετά. τι λέτε να κάνω? να το πάω πίσω ή χαμένος κόπος? το έχω λιγότερο από μήνα Υ.Γ. (άσχετο) πόσα μηνύματα πρέπει να έχω για να μπορώ να συμμετέχω στις δημοπρασίες?) 1.και μενα μου το εχει κανει πολλες φορες στην αρχη. δεν εκλεινε οταν πατουσα απενεργοποιηση(εβγαζα την μπαταρια) τωρα εχει καιρο να το κανει. 2.οχι δεν ειδα κατι τετοιο. 3.για να βγεις πρεπει να το κλεισεις εσυ δεν κλεινει αυτοματα. νομιζω αμα θυμαμαι γυρω στα 80.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 νομιζω αμα θυμαμαι γυρω στα 80.:) :rolleyes: 100 μηνυματα πρεπει να εχεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 εγω εχω ενεργοποιημενη ασφαλεια με 8ψηφιο κωδικο δικο μου και συνδεεομαι κανονικα. δοκιμασε το ετσι.:) Κι εγώ συνδέομαι κανονικά με 26ψήφιο κωδικό!! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 ευχαριστώ...:)Τι εφαρμογές υπάρχουν? Επίσης τίνος κινητού τα θέματα ή ό,τι άλλο (games, wallpapers, εφαρμογές) ταιριάζουν στο w960? Τόσο καιρό δεν έχω βρει κάτι...:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 ευχαριστώ...:)Τι εφαρμογές υπάρχουν? Επίσης τίνος κινητού τα θέματα ή ό,τι άλλο (games, wallpapers, εφαρμογές) ταιριάζουν στο w960? Τόσο καιρό δεν έχω βρει κάτι...:(:(:( μπορεις να βρεις και να δεις εδω http://www.ipmart-forum.com/ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω δωρεαν DivX Player για το W960i μου?:) Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ερωτηση κρισεως!Τα παιχνιδια και οι εφαρμογες πιανουν μνημη και απο τα 159ΜΒ του τηλεφωνου ή μονο στα 8giga?Οταν μου χηταει αποθηκευση βεβαια παταω στα 8 giga αλλα επειδη τα βλεπω και αλλου,γι αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω δωρεαν DivX Player για το W960i μου?:) http://rapidshare.com/files/82808577/Divx_player.rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Και πως τα βάζουμε στο κινητό αυτά τα αρχεία? τα ξεζιπάρουμε στο pc ή στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Και πως τα βάζουμε στο κινητό αυτά τα αρχεία? τα ξεζιπάρουμε στο pc ή στο κινητό? Τα ξεζιπαρεις στο pc και στελνεις την εφαρμογη(sis) στον κινητο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 εχει βρει κανενας καμια καλη θηκουλα?? εκτος βεβαια απο αυτη που εχει το κουτι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 μόλις μου εγίνε κάτι που δεν το περιμενα απο το νεο μου w960i,διαπίστωσα πως δεν βλεπει καθόλου την μνήμη 8g.Το έκανα επανεκινηση και πάλυ τιποτα.Προσπαθησα να κάνω διαμόρφωση και ας χάσω το περιεχόμενο της κατέληξε να κολήσει.Αυτή τη στγμή το εβαλα να κανει γενική επαναφορά.Ελπίζω να γίνει κατι διαφορετικα βλέπω να επιστρέφω σε nokia πάλι. και κάτι άλλο όταν ειναι συνδεμενο με το bluetooth ακουστικο δεν μπορούσα να λάβω δεδομένα απο αλλη συσκευή. Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κανεναν άλλο? τι έκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 μετα την γενική επαναφορα όλα δείχνουν να πιγαίνουν καλά. Καλα που είχα κανει και back up επαφές κτλ κτλ Απλα θα πρέπει να περάσω πάλι μουσική και φωτογραφίες. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτο που μου έτυχε μιας και σαν πρώην υπέρμαχος nokia η μετάβαση μου σε sonyericsson δεν ήταν και η ευκολότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 mipws exei bgei anaba8misi gia to w960i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythosaudio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Καλημέρα. Πρόσφατα απέκτησα το W960i και έχω μόνο μια ερώτηση. Με το που άνοιξα για πρώτη φορά την συσκεύη επέλεξα γλώσσα English αλλά διαπίστωσα μετά ότι τις υπόλοιπες τις διέγραψε το κινητό! Υπάρχει πακέτο με γλώσσες διαθέσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Καλημέρα. Πρόσφατα απέκτησα το W960i και έχω μόνο μια ερώτηση. Με το που άνοιξα για πρώτη φορά την συσκεύη επέλεξα γλώσσα English αλλά διαπίστωσα μετά ότι τις υπόλοιπες τις διέγραψε το κινητό! Υπάρχει πακέτο με γλώσσες διαθέσιμο? καλημερα!! βαλε το cd -ps suite- και εχει επιλογη -εγκατασταση γλωσσας.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythosaudio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα αλλά πρέπει ήδη να έχεις κατεβάσει κάποιο πακέτο γλώσσας στο pc ώστε να το περάσει στο κινητό:( Στο site της Sonyericsson έχει πακέτο με γλώσσες για το P1 (τα οποία όμως δεν μπορούν να φορτωθούν στο W960i) αλλά για το W960i όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα αλλά πρέπει ήδη να έχεις κατεβάσει κάποιο πακέτο γλώσσας στο pc ώστε να το περάσει στο κινητό:( Στο site της Sonyericsson έχει πακέτο με γλώσσες για το P1 (τα οποία όμως δεν μπορούν να φορτωθούν στο W960i) αλλά για το W960i όχι εγω ειχα επιλεξει ελληνικα και κρατησε και τις 2 γλωσσες και ελληνικα/αγγλικα. απο που το πηρες??ειχε ελληνικα να επιλεξεις στην αρχη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythosaudio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Την συσκευη την αγόρασα από την cosmote(είχα επιδότηση) Με το που την άνοιξα μου ζήτησε επιλογή γλώσσας (όλα τα κινητά που είχα και στο παρελθόν πάντα τα λειτουργούσα με την αγγλική, έτσι έκανα και στο W960i) επιλέγω English και διαπίστωσα μετά από τις επιλογές γλώσσας ότι όλες οι υπόλοιπες είχαν διεγραφεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Την συσκευη την αγόρασα από την cosmote(είχα επιδότηση) Με το που την άνοιξα μου ζήτησε επιλογή γλώσσας (όλα τα κινητά που είχα και στο παρελθόν πάντα τα λειτουργούσα με την αγγλική, έτσι έκανα και στο W960i) επιλέγω English και διαπίστωσα μετά από τις επιλογές γλώσσας ότι όλες οι υπόλοιπες είχαν διεγραφεί! Φίλε να σε ρωτήσω. Μιας και έχεις προεπιλέξει Αγγλικά: Μπορείς να γράψεις ελληνικά SMS με Τ9? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythosaudio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Φίλε να σε ρωτήσω. Μιας και έχεις προεπιλέξει Αγγλικά: Μπορείς να γράψεις ελληνικά SMS με Τ9? Ευχαριστώ... οχι φιλε μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 :pΠείτε μου παρακαλώ, αφού κάνω μπακ τις επαφές την ατζέντα και τα μηνύματα απ στο κ800 με το myphone explorer τι κάνω μετά για να τα περάσω στο w960? Δεν μπορώ ένα ένα ΕΛΕΟΣ:(:(:( Επίσης ξέρετε μήπως αν το trackID χρεώνεται? έστειλα για κάποιο τραγούδι αλλά δεν έλαβα αλλη απάντηση από το να ανοίγει ο ιστός με κάποιες πληροφορίες από την SE για το trackID. :confused:Δεν προχώρησα γιατί δεν ξέρω τι χρεώσεις έχει...Την wind που ρώτησα μου είπαν ότι η χρέωση είναι 0006 (δεν είμαι σίγουρη για τον αριθμό των -0-) :p αλλά επειδή συνδέεται με internet να πάρω πληροφορίες από την SE. Δεν βρήκα άκρη όμως...:( Διαφωτήστε με εσείς που τα ξέρετε καλά αυτά:p:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Την συσκευη την αγόρασα από την cosmote(είχα επιδότηση) Με το που την άνοιξα μου ζήτησε επιλογή γλώσσας (όλα τα κινητά που είχα και στο παρελθόν πάντα τα λειτουργούσα με την αγγλική, έτσι έκανα και στο W960i) επιλέγω English και διαπίστωσα μετά από τις επιλογές γλώσσας ότι όλες οι υπόλοιπες είχαν διεγραφεί! Κάνε hard reset. Μετά θα επιλέξεις Ελληνικά και θα σου κρατήσει αυτά και τα Αγγλικά. Πάντα κρατάει και τα Αγγλικά, εκτός αν είναι η γλώσσα που επιλέγουμε όταν ανοίγουμε το κινητό για πρώτη φορά. Τότε κρατάει μόνο τα Αγγλικά και σβήνει όλες τις άλλες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikost300 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 xairetai paidia eimai ki ego pleon katoxos tou w960!!!! mexris stigmis eimai apolita kalimmenos apo to kinito .(oso to exo xrisimopoiisei) thelo na mou peite oti selides kserete me kaloudia gia to kinito. efarmoges, paixnidakia, thematakia ktl... ektos apo to http://www.ipmart-forum.com THNXXXXXX aa kai me poia efarmogi mporo na do binteakia perasmena apo ton ipologisti?? (se format .mpg) o divx player pou dothike parapano einai .sisx kai exei polla? poio dialego kai to pos to kano egkatastasi?? sooooory gia tis polles erotiseis!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cadet131 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Στο router μου (speedtouch 585 v6) χωρίς καμία ρύθμιση NOKIA N95 8GB συνδέθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειδικότερα, το κινητό ζήτησε το WPA κλειδί, καταχωρήθηκε και ενεργοποιήθηκε το wlan χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνεπώς, υπάρχει θέμα ( ή πρόβλημα) στο SE w960. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts