aris_21 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Καλημέρα. Πρόσφατα απέκτησα το W960i και έχω μόνο μια ερώτηση. Με το που άνοιξα για πρώτη φορά την συσκεύη επέλεξα γλώσσα English αλλά διαπίστωσα μετά ότι τις υπόλοιπες τις διέγραψε το κινητό! Υπάρχει πακέτο με γλώσσες διαθέσιμο? καλημερα!! βαλε το cd -ps suite- και εχει επιλογη -εγκατασταση γλωσσας.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythosaudio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα αλλά πρέπει ήδη να έχεις κατεβάσει κάποιο πακέτο γλώσσας στο pc ώστε να το περάσει στο κινητό:( Στο site της Sonyericsson έχει πακέτο με γλώσσες για το P1 (τα οποία όμως δεν μπορούν να φορτωθούν στο W960i) αλλά για το W960i όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα αλλά πρέπει ήδη να έχεις κατεβάσει κάποιο πακέτο γλώσσας στο pc ώστε να το περάσει στο κινητό:( Στο site της Sonyericsson έχει πακέτο με γλώσσες για το P1 (τα οποία όμως δεν μπορούν να φορτωθούν στο W960i) αλλά για το W960i όχι εγω ειχα επιλεξει ελληνικα και κρατησε και τις 2 γλωσσες και ελληνικα/αγγλικα. απο που το πηρες??ειχε ελληνικα να επιλεξεις στην αρχη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythosaudio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Την συσκευη την αγόρασα από την cosmote(είχα επιδότηση) Με το που την άνοιξα μου ζήτησε επιλογή γλώσσας (όλα τα κινητά που είχα και στο παρελθόν πάντα τα λειτουργούσα με την αγγλική, έτσι έκανα και στο W960i) επιλέγω English και διαπίστωσα μετά από τις επιλογές γλώσσας ότι όλες οι υπόλοιπες είχαν διεγραφεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Την συσκευη την αγόρασα από την cosmote(είχα επιδότηση) Με το που την άνοιξα μου ζήτησε επιλογή γλώσσας (όλα τα κινητά που είχα και στο παρελθόν πάντα τα λειτουργούσα με την αγγλική, έτσι έκανα και στο W960i) επιλέγω English και διαπίστωσα μετά από τις επιλογές γλώσσας ότι όλες οι υπόλοιπες είχαν διεγραφεί! Φίλε να σε ρωτήσω. Μιας και έχεις προεπιλέξει Αγγλικά: Μπορείς να γράψεις ελληνικά SMS με Τ9? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythosaudio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Φίλε να σε ρωτήσω. Μιας και έχεις προεπιλέξει Αγγλικά: Μπορείς να γράψεις ελληνικά SMS με Τ9? Ευχαριστώ... οχι φιλε μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 :pΠείτε μου παρακαλώ, αφού κάνω μπακ τις επαφές την ατζέντα και τα μηνύματα απ στο κ800 με το myphone explorer τι κάνω μετά για να τα περάσω στο w960? Δεν μπορώ ένα ένα ΕΛΕΟΣ:(:(:( Επίσης ξέρετε μήπως αν το trackID χρεώνεται? έστειλα για κάποιο τραγούδι αλλά δεν έλαβα αλλη απάντηση από το να ανοίγει ο ιστός με κάποιες πληροφορίες από την SE για το trackID. :confused:Δεν προχώρησα γιατί δεν ξέρω τι χρεώσεις έχει...Την wind που ρώτησα μου είπαν ότι η χρέωση είναι 0006 (δεν είμαι σίγουρη για τον αριθμό των -0-) :p αλλά επειδή συνδέεται με internet να πάρω πληροφορίες από την SE. Δεν βρήκα άκρη όμως...:( Διαφωτήστε με εσείς που τα ξέρετε καλά αυτά:p:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Την συσκευη την αγόρασα από την cosmote(είχα επιδότηση) Με το που την άνοιξα μου ζήτησε επιλογή γλώσσας (όλα τα κινητά που είχα και στο παρελθόν πάντα τα λειτουργούσα με την αγγλική, έτσι έκανα και στο W960i) επιλέγω English και διαπίστωσα μετά από τις επιλογές γλώσσας ότι όλες οι υπόλοιπες είχαν διεγραφεί! Κάνε hard reset. Μετά θα επιλέξεις Ελληνικά και θα σου κρατήσει αυτά και τα Αγγλικά. Πάντα κρατάει και τα Αγγλικά, εκτός αν είναι η γλώσσα που επιλέγουμε όταν ανοίγουμε το κινητό για πρώτη φορά. Τότε κρατάει μόνο τα Αγγλικά και σβήνει όλες τις άλλες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikost300 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 xairetai paidia eimai ki ego pleon katoxos tou w960!!!! mexris stigmis eimai apolita kalimmenos apo to kinito .(oso to exo xrisimopoiisei) thelo na mou peite oti selides kserete me kaloudia gia to kinito. efarmoges, paixnidakia, thematakia ktl... ektos apo to http://www.ipmart-forum.com THNXXXXXX aa kai me poia efarmogi mporo na do binteakia perasmena apo ton ipologisti?? (se format .mpg) o divx player pou dothike parapano einai .sisx kai exei polla? poio dialego kai to pos to kano egkatastasi?? sooooory gia tis polles erotiseis!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cadet131 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Στο router μου (speedtouch 585 v6) χωρίς καμία ρύθμιση NOKIA N95 8GB συνδέθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειδικότερα, το κινητό ζήτησε το WPA κλειδί, καταχωρήθηκε και ενεργοποιήθηκε το wlan χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνεπώς, υπάρχει θέμα ( ή πρόβλημα) στο SE w960. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Ερωτηση κρισεως!Τα παιχνιδια και οι εφαρμογες πιανουν μνημη και απο τα 159ΜΒ του τηλεφωνου ή μονο στα 8giga?Οταν μου χηταει αποθηκευση βεβαια παταω στα 8 giga αλλα επειδη τα βλεπω και αλλου,γι αυτο ρωταω. Ξερει κανενας τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cadet131 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λύθηκε το πρόβλημα που είχα με τη σύνδεση στο router. Για να συνδεθείτε στο internet, θα πρέπει να δηλώσετε το interface type ως 802.11b. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι ενεργό και το WPA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λύθηκε το πρόβλημα που είχα με τη σύνδεση στο router. Για να συνδεθείτε στο internet, θα πρέπει να δηλώσετε το interface type ως 802.11b. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι ενεργό και το WPA. πρωτη φορα το ακουω αυτο. αφου λυθηκε το προβλημα σου ολα καλα.:happy: Ερωτηση κρισεως!Τα παιχνιδια και οι εφαρμογες πιανουν μνημη και απο τα 159ΜΒ του τηλεφωνου ή μονο στα 8giga?Οταν μου χηταει αποθηκευση βεβαια παταω στα 8 giga αλλα επειδη τα βλεπω και αλλου,γι αυτο ρωταω. Ξερει κανενας τιποτα? σιγουρα θα πεταει καποια αρχεια μεσα στην μνημη. ασχετα που κανεις αποθηκευσει στα 8gb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythosaudio Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Κάνε hard reset. Μετά θα επιλέξεις Ελληνικά και θα σου κρατήσει αυτά και τα Αγγλικά. Πάντα κρατάει και τα Αγγλικά, εκτός αν είναι η γλώσσα που επιλέγουμε όταν ανοίγουμε το κινητό για πρώτη φορά. Τότε κρατάει μόνο τα Αγγλικά και σβήνει όλες τις άλλες... Το μόνο που έγινε φίλε μου είναι να "χαθεί" η μνήμη των 8gb η οποία μετά από ένα On/off ξαναεμφανίστηκε + χάθηκαν τα themes που είχε προεγκατεστημένα το κινητό...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Το μόνο που έγινε φίλε μου είναι να "χαθεί" η μνήμη των 8gb η οποία μετά από ένα On/off ξαναεμφανίστηκε + χάθηκαν τα themes που είχε προεγκατεστημένα το κινητό...:blink: Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. :wacko: Κανονικά, έπρεπε να γυρίσει το τηλέφωνο στην κατάσταση που ήταν όταν το έβγαλες από το κουτί και το άνοιξες για πρώτη φορά. Πήγαινε σε ένα service της SE και δείξτο τους, απαίτησε δε να στο επαναφέρουν οι ίδιοι στην αρχική κατάσταση (έχουν προηγμένα μηχανήματα που μπορούν να το κάνουν, ακόμη και αν κάτι πήγε στραβά στο hard reset). Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κάνεις αναβάθμιση λογισμικού. Λογικά θα σου βγάλει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη, οπότε μπορείς να επιλέξεις να ξαναπεράσεις αυτή που ήδη έχεις. Τότε θα σου βάλει όλα τα αρχεία, όπως ήταν αρχικά περασμένα (και τα themes και όλα)... By the way, μήπως έσβησες κατά λάθος κανένα αρχείο με χρήση κάποιου explorer στον οποίο είχες απενεργοποιήσει την εμφάνιση κρυμμένων αρχείων ή αρχείων συστήματος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Χθες το παρέλαβα και εγώ. Πρώτες εντυπώσεις μέτριες. Θετικά: Η οθόνη πολύ καλή και μεγάλη με σκληρή επιφάνεια που δείχνει πιο ανθεκτική. Το μενού γρήγορο έως πολύ γρήγορο, ειδικά αν οι κύριες εφαρμογές που χρησιμοποιεί κάποιος είναι συνέχεια ανοιχτές. Η συναρμολόγηση του, επίσης, είναι πολύ καλή. Αρνητικά Το μέγεθός του γεμίζει πλήρως την παλάμη. Ακόμη και το P1 μου, μου κάθεται καλύτερα στο χέρι. Τα υλικά κατασκευής είναι μέτρια (πολύ πλαστικό). Το πληκτρολόγιο δεν είναι πολύ βολικό, καθώς το έχουν στριμώξει στην κάτω πλευρά. Ειδικά για να πατήσεις τα πλήκτρα της τελευταίας σειράς, δεινοπαθείς! Τα δε πλήκτρα δεν έχουν καλή αίσθηση και γλιστρούν, λόγω του υλικού επίστρωσής τους. Ο συνδυασμός χρωμάτων της συσκευής θα έλεγα ότι είναι αποτυχημένος. Ωραίο το glossy μαύρο της πάνω επιφάνειας, αλλά θα προτιμούσα το ενδιάμεσο τμήμα να μην είναι λευκό, αλλά μαύρο, ή τουλάχιστον πορτοκαλί (ως walkman). H πίσω επιφάνεια ορθώς είναι matte για να μη γλυστράει. Το πλήκτρο C με παραξένεψε, καθώς όταν στην οθόνη γράφουμε κείμενο και το πατήσουμε, ορθώς σβήνει προς τα πίσω το κείμενο αυτό. Εντούτοις, όταν έγραψα αριθμούς, αρνιόταν να τους σβήσει! Anyway, αυτές είναι οι αρχικές εντυπώσεις μετά από ενασχόληση 1 ώρας. Έπονται περισσότερες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 καλοριζικο!!! σε θεμα μενου πολυ αργο και για να ανοιξει ενα sms κανει 4δευτ. μαλλον επειδη εχω συνηθισει τα nokia. οσο οτι εχει πολυ πλαστικο οντως ειδικα καμια φορα οταν πληκτρολογω ακουγεται πισω τα καπακι της μπαταριας.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 γεια σας φιλοι μ!εχω κ γω το w960i και συνεχωσ ακουω για αργο μενου!βρε παιδια εχαιτιας της ram οπως και τα pc οταν ανΟιχει μια εφαρμογη μετα ολα ειναι μια χαρα!πολι γρηγορο!ποσες φορες θα το λεμε?χεχε!!:)!!και σε επισημα site για κινητα το αναφερουν αυτο!το w960i οταν τ ανοιξεις διαφορα απο το μενου του μια φορα μετα ειναι πολι γρηγορο!αφηνει πισω το n95!:rolleyes:!!αυτα Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 γεια σας φιλοι μ!εχω κ γω το w960i και συνεχωσ ακουω για αργο μενου!βρε παιδια εχαιτιας της ram οπως και τα pc οταν ανΟιχει μια εφαρμογη μετα ολα ειναι μια χαρα!πολι γρηγορο!ποσες φορες θα το λεμε?χεχε!!:)!!και σε επισημα site για κινητα το αναφερουν αυτο!το w960i οταν τ ανοιξεις διαφορα απο το μενου του μια φορα μετα ειναι πολι γρηγορο!αφηνει πισω το n95!:rolleyes:!!αυτα Ναι, αυτό γράφω και εγώ. Και εφόσον πλέον διαθέτει άπλετη μνήμη, μπορείς να έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τότε, πάει σφαίρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ναι, αυτό γράφω και εγώ. Και εφόσον πλέον διαθέτει άπλετη μνήμη, μπορείς να έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τότε, πάει σφαίρα! akrivws my friend!:):shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Best GameLoft Games Naval Battle Mission Commander Nitro Street Racing Open Season Die Hard 4.0 The Mobile Game Splinter Cell Double Agent Rainbow Six Vegas Rainbow Six Lockdown Rise Of Lost Empires Real Football 2007 3D Ultimate Street Football Tropical Madness Surfs Up Special Crime Unit Blood Of Campus Shrek The Third -------------------------------------------------------------------- Blades & Magic Call of Duty 4 Fast and Furious Fugitive 3D Fifa Manager 08 Fights By A Breast Real Football 2008 3D Stalker 2 Tomb Raider Legend Virtual Babe 3D Warcraft 3 http://rapidshare.com/files/84893804/Games_240x320_update.rar Mέγεθος αρχείου 35mb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 ;);)thanks!! παιδια οταν βαζετε foto να φαινεται οταν σας παιρνουνε τηλ.πως ειναι?? εμενα αλλιωνεται και δεν φαινεται καλα.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william7 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 καλημερα παιδια. μολις πηρα και εγω το 960. εχει κανεις να πρωτεινει καποιες καλες εφαρμογες? που μπωρω να βρω εφαρμογες και παιχνιδια? του Ν95 κανουν? ευχαριστω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 καλημερα παιδια. μολις πηρα και εγω το 960. εχει κανεις να πρωτεινει καποιες καλες εφαρμογες? που μπωρω να βρω εφαρμογες και παιχνιδια? του Ν95 κανουν? ευχαριστω ... καλοριζικο!! μπορεις να βρεις εδω game/apps http://www.ipmart-forum.com/ ενα φακελο με games εχει και πιο πανω.:) οχι,δεν κανουνε του n95. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 παιδια υπαρχει μπατερια 1120 ή 1150 αμπερ στην αγορα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts