druides Δημοσιεύτηκε June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2007 Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα: χρησιμοποιώντας το wordpress για backend, έχω στο site μου κάποια posts. Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής: καθώς δεν χρησιμοποιώ το wordpress για retrieve των δημοσιεύσεων, τα ελληνικά τα βλέπω κογκολέζικα. Το wordpress κάνει κάτι μαγκιές με το gettext και τα δείχνει σωστά, αλλά διαβάζοντας τον κώδικα του δεν κατάφερα και πολλά. Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να τα εκτυπώσω σωστά; mysql database charset: utf8 connection collation: utf8_unicode_ci κωδικοποίηση σελίδας μου: utf8 Αυτά. Όποια βοήθεια καλoδεχούμενη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 δεν ξέρω αν ισχύει στο wordpress, αλλά σε ένα php site που έχω, έβαλα στο theme το εξής mysql_query("SET character_set_connection=greek"); mysql_query("SET character_set_client=greek"); mysql_query("set character set 'greek'"); mysql_query("SET NAMES 'greek'"); Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Πρόσθεσα το set names, και με αλλαγές στο encoding της σελίδας δούλεψε! Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts