stefanosx Δημοσιεύτηκε June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2007 Καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να βρει αyτο το αρχειο windows\system32\j4281530.ddl μηπως μπορει να μου το στειλει καποιος? και κατι αλλο οταν ανοιγω ενα φακελο που εχει μεσα ενα αρχειο βιντεο ξαφνικα στην οθονη χανοντε ολα για λιγο και μετα ξαναεπανερχετε και μου βγαζει μηνυμα το αντιβαιρους. μπορει καποιος να μου πει καποιος τη φταιει? εχω το avgfree καλο ειναι η να βαλω αλλο? ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να βρει αyτο το αρχειο windows\system32\j4281530.ddl μηπως μπορει να μου το στειλει καποιος? και κατι αλλο οταν ανοιγω ενα φακελο που εχει μεσα ενα αρχειο βιντεο ξαφνικα στην οθονη χανοντε ολα για λιγο και μετα ξαναεπανερχετε και μου βγαζει μηνυμα το αντιβαιρους. μπορει καποιος να μου πει καποιος τη φταιει? εχω το avgfree καλο ειναι η να βαλω αλλο? Dokimase na valeis allo antivirus kai meta na kaneis full scan!!! Egw 8a sou proteina kaspersky I nod32:) Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να βρει αyτο το αρχειο windows\system32\j4281530.ddl μηπως μπορει να μου το στειλει καποιος? και κατι αλλο οταν ανοιγω ενα φακελο που εχει μεσα ενα αρχειο βιντεο ξαφνικα στην οθονη χανοντε ολα για λιγο και μετα ξαναεπανερχετε και μου βγαζει μηνυμα το αντιβαιρους. μπορει καποιος να μου πει καποιος τη φταιει? εχω το avgfree καλο ειναι η να βαλω αλλο? βάλε και το windows defender Και κάμε full scan. φωλιά θα έχει γίνει το πισί. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να βρει αyτο το αρχειο windows\system32\j4281530.ddl μηπως μπορει να μου το στειλει καποιος? και κατι αλλο οταν ανοιγω ενα φακελο που εχει μεσα ενα αρχειο βιντεο ξαφνικα στην οθονη χανοντε ολα για λιγο και μετα ξαναεπανερχετε και μου βγαζει μηνυμα το αντιβαιρους. μπορει καποιος να μου πει καποιος τη φταιει? εχω το avgfree καλο ειναι η να βαλω αλλο? Το συγκεκριμένο .dll file που δεν μπορεί να βρει το σύστημα δεν είναι απαραίτητα ιός αλλά σίγουρα δεν είναι component τον windows. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το συγκεκριμένο .dll file είναι στο registry σου να κάνει run on startup. Με ένα antivirus όπως συνέστησαν οι άλλοι "συμφορύτες" και να έχεις κάτι "κακό" στο κομπιούτερ σου το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν θα λυθεί. Ένας εύκολος τρόπος είναι να πάρεις το hijackthis και να κάνεις ένα scan και να κάνεις remove ότι σου λέει πως είναι (missing). Προσεχτικά όμως γιατί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείς να σβήσεις τα πάντα. Σίγουρα όμως ένα antivirus δεν είναι κακό, αν και με το hijackthis με συνδυασμό με το google μπορείς να δεις τι έχεις και τι δεν έχεις αφού σου δείχνει και την παραμικρή εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει στο κομπιούτερ σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts