Stephen Δημοσιεύτηκε June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2007 Προσπαθω να δημιουργησω μια σελιδα για τη σχολη μου με το Dreamweaver... Αυτο που θελω να κανω ειναι ενα απλο pop-up σε image. Δηλαδη κλικαρωντας τη μικρογραφια, να μου ανοιγει νεο "φιξαρισμενο" παραθυρο (Pop-up) με τη κανονικη φωτογραφια. Επαιξα με τα behaviors του Dreamweaver αλλα εχω ενα βασικο και ενα μικροτερο προβλημα. Καταρχην επελεξα την επιλογη στα behaviors "open browser window" εχωντας επιλεξει νωριτερα το image(Μικρογραφια). Μπορω να διαλεξω τις διαστασεις του νεου pop-up καθως και διαφορες αλλες ρυθμισεις. Το βασικο προβλημα, ειναι οτι για να ανοιξει pop-up window η σελιδα, ο Internet Explorer μου βγαζει σφαλμα "Active Content" και πρεπει manual να πατησω trust στη μπαρα που εμφανιζεται οταν ανοιξει η σελιδα και τρεχα γυρευε.... Και το μικροτερο προβλημα, οτι ειναι ναι μεν clickable αλλα χωρις "ενδειξη". Δλδ οχι active, πας με το ποντικι πανω στο thumb και δεν σου βγαζει το "χερακι" για να πατηθει. Οπως πχ στα links οποιασδηποτε σελιδας. Ελπιζω καποιος να καταλαβε, και να με βοηθησει. :) Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. June 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Και το μικροτερο προβλημα, οτι ειναι ναι μεν clickable αλλα χωρις "ενδειξη". Δλδ οχι active, πας με το ποντικι πανω στο thumb και δεν σου βγαζει το "χερακι" για να πατηθει. Οπως πχ στα links οποιασδηποτε σελιδας. Αυτο το βρηκα, με μια αναζητηση σε ξενα forums. Επρεπε να ειχα βαλει σαν link στο thumbnail ενα καγκελακι ( # ), πριν κανω behavior στο CSS του Dreamweaver για new window. Σχετικα με το active content, δυστυχως δεν μπορω να βρω καποια λυση... :( Εδω ειναι το active content warning που πεταει ο IE. http://img379.imageshack.us/img379/3222/problemsf5.th.jpg Εδω το behavior "Open Browser Window" στο CSS. http://img223.imageshack.us/img223/6084/problem2ob8.th.jpg Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts