Anglos Δημοσιεύτηκε June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 10, 2007 Σε δύο εβδομάδες παώ στην Κεφαλληνιά γιά τρείς εβδομάδες. Χρειάζομαι internet στο laptop μου αλλά νομίζω οτι δεν θα υπάρξει wi-fi, ιδίως στα χωριά. Έχω ένα κινητό με bluetooth και GPRS - μπορώ να το χρησιμοποίω; Έχω μια κάρτα TIM FreeToGo αλλά το σαΐτ του TIM δε λεεί τίποτα προς GPRS με κάρτες. Υπάρχει μία κάρτα με GPRS απο Vodafone, Q, Cosmote, κτλ χώρις συμβόλαιο; Τι είναι το πιό φτηνό; Η υπάρχει πολύ wi-fi στην Κεφαλληνιά; (Συγνόμη για τα ελληνικά μου, μαθαίνω αργά!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Σε δύο εβδομάδες παώ στην Κεφαλληνιά γιά τρείς εβδομάδες. Χρειάζομαι internet στο laptop μου αλλά νομίζω οτι δεν θα υπάρξει wi-fi, ιδίως στα χωριά. Έχω ένα κινητό με bluetooth και GPRS - μπορώ να το χρησιμοποίω; Έχω μια κάρτα TIM FreeToGo αλλά το σαΐτ του TIM δε λεεί τίποτα προς GPRS με κάρτες. Υπάρχει μία κάρτα με GPRS απο Vodafone, Q, Cosmote, κτλ χώρις συμβόλαιο; Τι είναι το πιό φτηνό; Η υπάρχει πολύ wi-fi στην Κεφαλληνιά; (Συγνόμη για τα ελληνικά μου, μαθαίνω αργά!) Δεν πρόκειται για wifi αλλά για Wireless Internet σε δίκτυο GSM μέσω είτε 3G είται απλού GPRS. Παντού θα πληρώσεις και όλες οι εταιρίες έχουν GPRS αν όχι 3G. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να ενημερωθείς για τις τιμές. Ειδικά στις κάρτες είναι όλοι πανάκριβοι για GPRS. Σε συμβόλαια κάτι γίνεται με ένα standar πάγιο είται με βάση τον όγκο που θα κατεβάσεις. Γενικά GSM και internet είναι ένας πανάκριβος συνδιασμός. Δες http://www.cosmote.gr Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts