donpeter_01 Δημοσιεύτηκε June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2007 Καλησπέρα! θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αγορά μνήμης. Είμαι κάτοχος Η/Υ INTEL CORPORATION INTEL ® CELERON® CPU 2.33GHZ τι μνήμη θα μου προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Κάποιες πληροφορίες σχετικά με την μητρική σου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλησπέρα! θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αγορά μνήμης. Είμαι κάτοχος Η/Υ INTEL CORPORATION INTEL ® CELERON® CPU 2.33GHZ τι μνήμη θα μου προτείνατε? den exei k polla na su pume :D Apo markes KINGSTON einai i kalyteres :D Episis taxytita oti megalytero ypostirizei i MOBO su k auta... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Λογικά, η μητρική σου υποστηρίζει DDR-1 και είναι διπλοκάναλη.Άρα η μνήμη που θα τοποθετήσεις θα πρέπει να είναι ίδιας χωριτικότητας και ίδιας συχνότητας.Εδώ μπορείς να δείς κάποια μοντέλα σε πολύ καλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts