tiraklakis Δημοσιεύτηκε June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 3, 2007 Ξέρει κανένας πως μπορώ να μετατρέψω ένα αρχείο powerpoint σε κείμενο;doc ή txt δεν έχει σημασία..Δεν θέλω να μεταφερθούν σαν εικόνες αλλά μόνο το κείμενο.Στο powerpoint έχει εντολή που όταν εκτυπώνεις μπορείς να εκτυπώσεις μόνο το κείμενο. Κάτι τέτοιο θέλω όμως να αποθηκεύεται σαν κείμενο..Χρησιμοποιώ office 2007.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Ρίξε εδώ μια ματιά.Είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα που κάνει αυτό που ζητάς.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. June 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Το χρησιμοποίησα αλλά περνάει τις διαφάνειες σαν εικόνες..Εγώ θέλω σαν κείμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Για δες και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. June 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Ευχαριστώ πολύ!Δούλεψε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Ευχαριστώ πολύ!Δούλεψε.. Παρακαλώ πολύ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts