Dark_ds Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 το ειχα παθει μια φορα στο n96,εκανα hard reset με τα κουμπια που εχεις πατημενα και δουλεψε. δεν ξερω αν ειναι αυτος ο συνδυασμος αλλα αυτο βρηκα.. http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080802072057AAzZqXQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 το ειχα παθει μια φορα στο n96,εκανα hard reset με τα κουμπια που εχεις πατημενα και δουλεψε. δεν ξερω αν ειναι αυτος ο συνδυασμος αλλα αυτο βρηκα.. http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080802072057AAzZqXQ Μπα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke87 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Καλησπέρα παιδιά!! Έκανα ένα scan με το antivirus του υπολογιστή μου στο κινητό μου(Nokia 6500 slide) και μου εμφάνισε 2 infections, το jnht.pif και το fihjd.pif...το κινητό αναβοέσβηνε τις προηγούμενες μέρες, λέτε να ήταν ιοί αυτά τα δύο και να το προκαλούσαν το πρόβλημα?? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Θεωρώ πως δεν υπάρχουν ιοί για series40. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 μηπως ξερετε πως γινεται ηχογραφηση κλησης στη συγκεκριμενη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 μηπως ξερετε πως γινεται ηχογραφηση κλησης στη συγκεκριμενη συσκευη? Είναι πολύ απλο κατά την διάρκεια μίας κλήσης μπες στο μενού μετά πολυμέσa και μετά φωνητική έγραφη και μετά πάτα να κάνεις έγραφη. Για μένα πριν κάνεις έγραφη πήγαινε επιλογές μετά επιλογή μνήμης και επέλεξε που θα πάει η ηχογράφηση σου για να ξέρεις να την βρεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 που μπορω ν'αγορασω καινουργια μπαταρια για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλησπέρα σας παιδιά.Εγώ έχω το 6500 slide αλλα μου δημιουργεί συνέχεια προβλήματα με το + - του ήχου και το μεγάφωνο....δεν έχει ουτε 5 ωρες λειτουργιας και δεν μου εχει πεσει..... Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts