mirrorofsorrow Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 και στα χερια που το πιανεις? Διάβασε αυτό και θα καταλάβεις. "Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. The actual SAR level of an operating device can be below the maximum value because the device is designed to use only the power required to reach the network. That amount changes depending on a number of factors such as how close you are to a network base station. The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is..." Άρα η τιμή που αναφέρεται σε κάθε συσκευή, είναι όταν η συσκευή είναι τοποθετημένη στο αυτί μας (κοινώς όταν μιλάμε) και χρησιμοποιεί την μέγιστη ισχύ για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό σήμα. Το θέμα όμως έχει συζητηθεί άπειρες φορές και έχει εξαντληθεί μέχρι. Οπότε... :X http://sar.nokia.com/sar/index.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clanlord Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Γεία σας παιδια, Ενας φίλος μου έχει το ίδιο κινητο,βασικά το πήραμε με διαφορά μιας ημέρας,και σήμερα ενώ έπαιζε σε ένα γήπεδο,του έπεσε απο τις τσέπες στο τσιμέντο...:X αυτό που έγινε είναι οτι η οθόνη δεν έχει τον φωτισμό τώρα..είναι σκούρη..κάτι σαν να βλέπεις την οθόνη κάτω απτον ήλιο για να καταλάβετε.Ενώ τα 4 πλήκτρα ανάβουν με φωτισμό και κανονικά. Τι να του πώ να κάνει? Ευχαριστώ:) (Το κινητό δεν έχει καμία αναβάθμιση λογισμικού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunchris7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Γεία σας παιδια, Ενας φίλος μου έχει το ίδιο κινητο,βασικά το πήραμε με διαφορά μιας ημέρας,και σήμερα ενώ έπαιζε σε ένα γήπεδο,του έπεσε απο τις τσέπες στο τσιμέντο...:X αυτό που έγινε είναι οτι η οθόνη δεν έχει τον φωτισμό τώρα..είναι σκούρη..κάτι σαν να βλέπεις την οθόνη κάτω απτον ήλιο για να καταλάβετε.Ενώ τα 4 πλήκτρα ανάβουν με φωτισμό και κανονικά. Τι να του πώ να κάνει? Ευχαριστώ:) (Το κινητό δεν έχει καμία αναβάθμιση λογισμικού). Ε τι να κανει ? Nokia shop κ ο θεος βοηθος............... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clanlord Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 To ανοίξαμε και τα λαμπάκια στα πλαινά δεν ανάβουν...κάηκαν? κουνήθηκαν? ποιος ξέρει,πάντως καμία ιδέα πριν το πάμε στη Νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsirkos Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 pedes kalispera exo to nokia to 6500s-1 rm240 silber ti product code exi gia ellinika,. exi mono germanika mesa kai mou tin exi dosi euxaristo is ton proteron :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
susanna Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Καλημέρα παιδιά Έχω το 6500-s και είναι παραεισαγωγή. Έκανα την πρώτη αναβάθμιση με τη βοήθεια του Nemesis Server Suite και όλα πήγαν καλά. Τώρα πού θέλω να κάνω την καινούργια αναβάθμιση, πρέπει να το ξανακάνω με τον ίδιο τρόπο ή απλά μόνο με τη Nokia PC Suite? Ευχαριστώ για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Τώρα θα κάνεις κατευθείαν αναβάθμιση. Δεν χρειάζεται να επεναλάβεις την διαδικασία με το nemesis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW3 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 To ανοίξαμε και τα λαμπάκια στα πλαινά δεν ανάβουν...κάηκαν? κουνήθηκαν? ποιος ξέρει,πάντως καμία ιδέα πριν το πάμε στη Νοκια? Αν δεν έχει σημάδια και γρατζουνιές από τη πτώση καλύτερα μην αναφέρεται καν το συμβάν. Πείτε απλά ότι ξύπνησε και είδε αυτό το πράγμα... Αν έχει σημάδια ο θεός βοηθός, λογικά δεν θα τον καλύψει η εγγύηση. Ας δοκιμάσει όμως, ας είναι όσο πιο γλυκός μπορεί (και αν πέσει σε κοπέλα να εύχεται να της αρέσει :p). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Το πήρα το κινητάκι και το βρήσκω πολύ καλό! τί εφαρμογές extra μου προτείνετε? (αν υπάρχουν φυσικά) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsirkos Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 kalispera kai pali bre paides kanenas den mpori na boitisi sto 6500 s1 ormate ellinesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Το έβαλα στο PC Suite για update, αλλά μου λέει ότι έχει κάνει 'Σύνδεση σε μη συμβατή κατάσταση λειτουργίας' και δεν κάνει update.. Τα φώτα σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Όταν σύνδεσες το κινητό σου με τον υπολογισή, τι σύνδεση επέλεξες απο το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Έχω δοκιμάσει και τις 2 επιλογές... ενώ συνδέεται ΟΚ με ΒΤ, με καλώδιο μου βγάζει αυτό το έρορ :( Loooooooool! Τώρα μόλις κατάλαβα ότι το PC Suite που λέει στην κορυφή δεν είναι τίτλος, αλλά μπορείς να το επιλέξεις κι όλας! Χαχαχχα!! Εγώ φταίω ή το ηλίθιο θέμα που έχει default :) Όλα καλα τελικώς..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW3 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Καλησπερα σας, μπηκε καινουργιος μηνας (καλο μηνα btw) και θελω να μηδενισω τους μετρητες των εξερχομενων κλησεων και των μυνηματων μου (συνδεση γαρ). Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να το κανω μου ζηταει τον κωδικο ασφαλειας. Μιας και δεν τον ειχα αλλαξει καθολου δοκιμασα τον default του κινητου αλλα δεν το δεχεται !! το κλεισα το ξανανοιξα και τιποτα. λαθος κωδικος και σταματα εκει. Υπαρχει καποιος που γνωριζει τι γινεται? ευχαριστω πολυ. Τι εγινε ρε παιδια; δε κοιταει κανεις προς τα εδω ή βαριεστε να γραψετε μια ιδεα για το πως να λυσω το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 παιδια γνωριζει κανεις κανα τροπο να μεταφερω επαφες απο SE k700 στο 6500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ή το συχρονίζεις με το outlook ή τα στέλνεις με ΒΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 το προβλημα μου ειναι πως θα τις παρω απο το κ700 χεχε στελνονται με bt οι επαφες στο 6500??? γενικα παντα εκανα συγχρονισμο,απλα επειδη με εριξον δεν εχω ασχοληθει δεν γνωριζω τπτ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Γιατί να μην στέλνονται; Κανονικότατα. Δοκίμασε πρώτα να κάνεις συγχρονισμό. Είναι πολύ πιο ανώδυνος τρόπος. Αν πάλι έχεις λίγες επαφές, στείλτης με ΒΤ και τελείωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 πηγα να κανω update με το nokia software..και κολησε στα 15 λεπτα ..που λεει ποσο απομενει...τωρα βγαζει μονο την ασπρη οθονη..εβγαλα και μπαταρια ,την ξαναβαλα κ τπτ.. :cry: εκανα επανεκκινηση το pc για να το ξανακανω μετα γιατι με το 6120 μου ετσι ειχα κανει κ ηταν οκ.. :cry: :sos: εκανα το update με την ασπρη οθονη,περαστηκε με επιτυχια το firmware και τωρα το παταω να ανοιξει,βγαζει ασπρη οθονη με το νοκια κανονικα κ μετα ασπρη οθονη........................ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANAGIOTIS20 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 καλησπερα!! σκευτομαι να αγορασω το BH-103. Το εχει κανενας αλλλος; εσεις τι προτινετε για bluetooth hands free;; Θελω ενα με καλη ποιτητα ηχου για να ακουω μουσικη (δηλ. Α2DP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 εχω διαβασει εδω αρκετα παλια ...μηνες πριν:O οτι ειναι κλασικο προβλημα των 6500 slide να μην "βλεπει" το κινητοι την καρτα μνημης με ενα κουνημα η απλα εαν πιεσεις λιγο το πορτακι της μποαταριας απο πισω... εμενα τωρα μετα απο ερκετους μηνες εχει φτασει σε επιπεδο..να μην βλεπει ουτε καν τις επαφες απο SIM :mad: λεω οκ! θα τις περασω στην μνημη του κηνητου... το εκανα! ελα ομως που και ετσι πολλες φορες δεν τις "βλεπει" το κινητο.....δλδ με παιρνει καποιος τελ και δεν βγαζει το ονομα κτλ αλλα μονο τον αριθμο! σαν να ειναι αγνωστο νουμερο! υπαρχει καποια λυση για αυτο? ? ? (το χασιμο των επαφων) και αν υπαρχει κανενα "τρικ" ετσι ωστε να μην "χανω" την καρτα μνημης οποτε κουνηθει το κινητο λιγο εντονα η το αφησω στο τραπεζι απο 5cm υψος ας πουμε κτλ κτλ ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Ποιά version έχεις πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 δεν εχω κανει ποτε update στο κινητο...το εχω απο τον περασμενο ιουνιο φαιει αυτο? ? ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Πέρασε την τελευταία και μάλλον τα προβλήματα σου θα λυθούν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW3 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 πηγα να κανω update με το nokia software..και κολησε στα 15 λεπτα ..που λεει ποσο απομενει...τωρα βγαζει μονο την ασπρη οθονη..εβγαλα και μπαταρια ,την ξαναβαλα κ τπτ.. :cry: εκανα επανεκκινηση το pc για να το ξανακανω μετα γιατι με το 6120 μου ετσι ειχα κανει κ ηταν οκ.. :cry: :sos: εκανα το update με την ασπρη οθονη,περαστηκε με επιτυχια το firmware και τωρα το παταω να ανοιξει,βγαζει ασπρη οθονη με το νοκια κανονικα κ μετα ασπρη οθονη........................ :( Δοκιμασε να βγαλεις τη μπαταρια για λιγα λεπτα και ξαναβαλτη. Ανοιξε το κινητο και δες αν εχει στρωσει. Αν οχι, ξανατρεξε τον updater και ηλπιζε να τελειωσει χωρις προβλημα. Αν εχεις firewall θα σου προτεινα να το απενεργοποιησεις εως οτου τελειωσεις τη δουλεια. Αν δε γινει τιποτα μετα απο αυτα πηγαινε το σε Nokia Club και κανε τον ανηξερο. Ξερεις... σηκωθηκα το πρωι και ηταν ετσι, ειναι στην εγγυηση καντε κατι.:O Απο κει και περα ο Θεος βοηθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts