bored01 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 τι ???? 2,5 μήνες έτρεχα με τον οτε για μια απλή (μεταφορά-φορητοτητα) αριθμού στην ίδια πόλη παρόλα αυτα η forthnet OYTE με χρέωσε την μεταφορά της dsl ΚΑΙ μου έδωσε 4 μήνες ΕΠΙΠΛΈΟΝ σύνδεση. ενω έφταιγε ο οτε (και ακόμα τρέχω) εδω και 5 μηνες ,για να που αφαίρεση τουλάχιστον τα πάγια!!!! και πολλά αλλά , αλλά θέλει πολλές σελίδες ....! Μίλησα για το 90% των περιπτώσεων. Τώρα αν σε εσένα υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα και καθυστέρησε δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Μην βιαζεσε θα την δης την φολα σε λιγο. :) Για δώσε μας λίγο από τα φώτα σου μιας και ίσως γνωρίζεις κάτι που εμείς δε το γνωρίζουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ οι εναλλακτική (στης περισσότερες περιπτωσης) ...αν και εχουν πολλη γραφειοκρατεία με τον οτε. ποιος εναλλακτικός δεν θελει να συνδεθείς σε μια μερα και απο την επόμενη να σε χρεώνει ? πες μου , ενω τωρα που η ΕΕΤΤ εβαλε νέα προσωρινά μέτρα κατά του ΟΤΕ μέσα σε 2 μέρες κάνουν σύνδεση!!!! δείτε ΕΔΩ ΕΕΤΤ: Και νέα προσωρινά μέτρα κατά του ΟΤΕ για το RUO ΔΕΝ τους δικαιολογώ πληρως , στο βασικό που ''φταίνε'' είναι η οργάνωση τους και τα τηλεφωνικά κέντρα τους, αλλα πιστεύω θα στρώσουν τώρα με το RUO Δεν είπα ότι ο Ο.Τ.Ε. είναι άψογος και άγιος, αλλά με δεδομένη την υποδομή του είναι καλύτερος. Το βασικό πρόβλημα με τους εναλλακτικούς είναι η έλλειψη τεχνικού προσωπικού. Μη ξεχνάμε ότι η μετατόπιση ευθυνών στη χώρα μας είναι χόμπι. Για να δούμε τώρα που οι γραμμές θα είναι δικές τους τι δικαιολογία θα βρίσκουν για τις καθυστερήσεις. Γιατί πιστεύω ότι ακόμα κι αν ο Ο.Τ.Ε. τους δίνει αμέσως τις γραμμές θα καθυστερούν λόγω ελλείψεως τεχνικών. Κάτι ακόμα. Έχουμε μπλέξει στη παγίδα της ενεργοποίησης της γραμμής dsl από τον παροχέα. Αυτό ναι μεν είναι οικονομικότερο αλλά μας κρατά δέσμιους το καθενός από αυτούς. Προσπάθησε να αλλάξεις παροχέα και θα δεις πόσο θα σε καθυστερήσουν μέχρι να αποδεσμεύσουν τη γραμμή για να την πάρει ο επόμενος. Οι καθυστερήσεις αυτές είναι μάλλον το τρικ τους για να μας κάνουν να αποφεύγουμε τις μετακινήσεις από παροχέα σε παροχέα. Σε αυτό άραγε φταίει ο Ο.Τ.Ε.; Δε νομίζω. Όταν υπήρχε μόνο ο κρατικός οργανισμός έλεγα πως μόλις δημιουργηθεί ο πρώτος εναλλακτικός παροχέας τηλεφωνίας θα ρίξω μαύρη πέτρα και θα πάω σε αυτόν. Τελικά η παροιμία, "μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη πεις" επιβεβαιώθηκε. Στη χώρα μας, δυστυχώς, οι περισσότεροι δημιουργούν εταιρείες με αέρα. Ευτυχώς, γιατί με αυτό το τρόπο έσπρωξαν τον Ο.Τ.Ε. να γίνει πολύ καλύτερος απ΄ότι ήταν, αλλά σίγουρα όχι όσο καλύτερος μπορεί ακόμη να γίνει. Από αυτούς λοιπόν ο Ο.Τ.Ε. ακόμη είναι μακράν ο καλύτερος. Όταν και εάν τον πλησιάσουν σε σοβαρό ποσοστό τότε βλέπουμε. Μέχρι τότε λοιπόν σε εμένα οι εναλλακτικοί χρησιμεύουν μόνο για να πιέζουν τον Ο.Τ.Ε. να βελτιώνεται. Μιας και το αντίθετο δε το έχω δει ακόμη. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Δεν είπα ότι ο Ο.Τ.Ε. είναι άψογος και άγιος, αλλά με δεδομένη την υποδομή του είναι καλύτερος. Το βασικό πρόβλημα με τους εναλλακτικούς είναι η έλλειψη τεχνικού προσωπικού. Μη ξεχνάμε ότι η μετατόπιση ευθυνών στη χώρα μας είναι χόμπι. Για να δούμε τώρα που οι γραμμές θα είναι δικές τους τι δικαιολογία θα βρίσκουν για τις καθυστερήσεις. Γιατί πιστεύω ότι ακόμα κι αν ο Ο.Τ.Ε. τους δίνει αμέσως τις γραμμές θα καθυστερούν λόγω ελλείψεως τεχνικών. Κάτι ακόμα. Έχουμε μπλέξει στη παγίδα της ενεργοποίησης της γραμμής dsl από τον παροχέα. Αυτό ναι μεν είναι οικονομικότερο αλλά μας κρατά δέσμιους το καθενός από αυτούς. Προσπάθησε να αλλάξεις παροχέα και θα δεις πόσο θα σε καθυστερήσουν μέχρι να αποδεσμεύσουν τη γραμμή για να την πάρει ο επόμενος. Οι καθυστερήσεις αυτές είναι μάλλον το τρικ τους για να μας κάνουν να αποφεύγουμε τις μετακινήσεις από παροχέα σε παροχέα. Σε αυτό άραγε φταίει ο Ο.Τ.Ε.; Δε νομίζω. Όταν υπήρχε μόνο ο κρατικός οργανισμός έλεγα πως μόλις δημιουργηθεί ο πρώτος εναλλακτικός παροχέας τηλεφωνίας θα ρίξω μαύρη πέτρα και θα πάω σε αυτόν. Τελικά η παροιμία, "μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη πεις" επιβεβαιώθηκε. Στη χώρα μας, δυστυχώς, οι περισσότεροι δημιουργούν εταιρείες με αέρα. Ευτυχώς, γιατί με αυτό το τρόπο έσπρωξαν τον Ο.Τ.Ε. να γίνει πολύ καλύτερος απ΄ότι ήταν, αλλά σίγουρα όχι όσο καλύτερος μπορεί ακόμη να γίνει. Από αυτούς λοιπόν ο Ο.Τ.Ε. ακόμη είναι μακράν ο καλύτερος. Όταν και εάν τον πλησιάσουν σε σοβαρό ποσοστό τότε βλέπουμε. Μέχρι τότε λοιπόν σε εμένα οι εναλλακτικοί χρησιμεύουν μόνο για να πιέζουν τον Ο.Τ.Ε. να βελτιώνεται. Μιας και το αντίθετο δε το έχω δει ακόμη. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ. :O Δικά σου είναι τα λεφτά σου, επομένως δικό σου θέμα το τι θα τα κάνεις. Μην μας λες όμως ότι δεν υπάρχουν καλοί εναλλακτικοί πιανόμενος από έναν από τους χειρότερους (τη Vivodi). Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Μα αγαπητέ ποτέ δεν είπα σε κανένα τι θα κάνει τα χρήματά του, αλλά τι κάνω εγώ. Εξάλλου αυτή δεν είναι η λογική των φόρουμ; Να ανταλλάσσουμε απόψεις. Αν με αυτά που γράφω χαλάω τη δουλειά κάποιων εδώ μέσα δεν είμαι υπαίτιος εγώ αλλά το επίπεδο υπηρεσιών τους. ;) Αν ένας από τους μεγαλύτερους εναλλακτικούς παροχείς είναι και από τους χειρότερους τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά στον χώρο γενικότερα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Πρώτον έχω παροχή dsl και τηλεφωνίας και από Ο.Τ.Ε. και από εναλλακτικό και δεύτερον, δεν έχω καμία εμπορική σχέση με κανέναν αλλά μόνο πελατειακή. Εγώ δίνω κι αυτοί μου παρέχουν. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 μέσα σε 2 μέρες κάνουν σύνδεση!!!! Από πότε???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Σήμερα το πρωί ήρθε ο ΟΤΕ και έφερε τη γραμμή. Δεν ήμουν εκεί αλλά με ενημέρωσαν από το σπίτι ότι τράβηξε γραμμή από το κουτί στο σπίτι. Σε συνδυασμό με την απόφαση της ΕΕΤΤ και επειδή είναι 14 Ιουνίου τι να φανταστώ? Μήπως τελικά δεν έφταιγε η Vivodi για την 4μηνη καθυστέρηση? Αναρωτιέμαι. Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Σήμερα το πρωί ήρθε ο ΟΤΕ και έφερε τη γραμμή. Δεν ήμουν εκεί αλλά με ενημέρωσαν από το σπίτι ότι τράβηξε γραμμή από το κουτί στο σπίτι. Σε συνδυασμό με την απόφαση της ΕΕΤΤ και επειδή είναι 14 Ιουνίου τι να φανταστώ? Μήπως τελικά δεν έφταιγε η Vivodi για την 4μηνη καθυστέρηση? Αναρωτιέμαι. Εξαρτάται από το πόσο σε ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας ΟΤΕ-Vivodi. Κάποιος ακραίος θα πει "δε με νοιάζει, κόψτε το λαιμό σας να μου βάλετε τη γραμμή, εγώ εσάς πληρώνω", ενώ άλλος ακραίος θα πει "ο κακός ΟΤΕ σας σαμποτάρει και καταλαβαίνω ότι δεν φταίτε εσείς η καλή Vivodi", και υπάρχουν και πολλές διαβαθμίσεις. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 lewton , δεν έχεις άδικο... Το παρόν το κλειδώνω μια και το θέμα μου έληξε χθες. Ευχαριστώ όλους που ασχολήθηκαν. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts