silvertaur Δημοσιεύτηκε May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2007 Εχω το notebook της HP pavillion 6397 με τα vista home premium και με τα χιλια ζορια καταφερα να περασω οδηγους ωστε να βρει ενα πολυμηχανημα που εχω παλι της HP,το psc 1110.Μου εγραψε οτι εγκατασταθηκε με επιτυχια και ενω ειναι προεπιλεγμενο,οταν παω να κανω εκτυπωση στην εικονα που εμφανιζεται,γραφει οτι ειναι ανενεργο και δε κανει εκτυπωση. Στο πινακα ελεγχου που παω και βρισκω τους εκτυπωτες ειναι τσεκαρισμενο και λεει ετοιμο. Η πλακα ειναι οτι καθως κοιτουσα καποιες βοηθειες του antivirus(του avast που εχω βαλει εγω,απο μονο του εχει το norton),πατησα σε μια εικονα βοηθειας την εκτυπωση και ω εκ του θαυματος το πολυμηχανημα το καταλαβε και το εκτυπωσε!Στα εγγραφα παλι καθως και σε σελιδες sites δε γινεται τιποτα. Μπορει καποιος να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 δοκιμασες να ξαναπερασεις τον driver για το εκτυπωτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Εχω κι εγω το ιδιο πολυμηχανημα !! :) Απ οτι διαβασα στο site της hp δεν θελει drivers για να δουλεψει !! Μπες στην hp και ακολουθα τις οδηγιες που σου δινει !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. May 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Ετσι λεει το site,αλλα δεν ειναι ετσι δυστυχως..!Και τους drivers τους ξαναπερασα. Αναγνωριζει το πολυμηχανημα μολις βαζω το usb καλωδιο,αλλα περνας χειροκινητα τους οδηγους που λες εσυ στο notebook που να τους βρει και μαλιστα τον τελευταιο οδηγο δεν τον βρισκει και βαζοντας το cd του πολυμηχανηματος του λεω εγω τη θεση για να τον βρει. Δε καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να μου τον εμφανιζει μεατ απο επιτυχη εγκατασταση ανενεργο και να μην εκτυπωνει εγγραφα και οταν οπως ειπα βαζω μια βοηθεια του avast και παταω εκτυπωση κειμενου να μου τη κανει κανονικα.Ειναι φοβερα παραδοξο.. Καποια αλλη ιδεα..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts