tiraklakis Δημοσιεύτηκε May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 27, 2007 Εχω τα vista στο laptop και μπήκα σε μια σελίδα να δω βιντεο.Στην αρχή δεν εμφανιζόταν ο player,μετά έκανα εγκατάσταση κάποια plugins στοfirefox και εμφανίστηκε.Ενώ όμως κάνει buffer μετά λέει ready και δε παίζει..;Ebala kai το klite codec 3.1.Τι αλλο να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Εχω τα vista στο laptop και μπήκα σε μια σελίδα να δω βιντεο.Στην αρχή δεν εμφανιζόταν ο player,μετά έκανα εγκατάσταση κάποια plugins στοfirefox και εμφανίστηκε.Ενώ όμως κάνει buffer μετά λέει ready και δε παίζει..;Ebala kai το klite codec 3.1.Τι αλλο να κανω; dokimases na to deis apo ton explorer? Leitourgei? Se alles selides (p.x. videocodezone.com) leitourgei? I einai geniko to provlima.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Δεν μας λες όμως για τι είδος video πρόκειται. Αν π.χ. είναι κάποια video από το YouTube, δεν είναι θέμα codecs, είναι μάλλον θέμα browser. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Εχώ κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με κάποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Δε μπορώ να καταλάβω τι στο καλό φταίει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Δεν μας λες όμως για τι είδος video πρόκειται. Αν π.χ. είναι κάποια video από το YouTube, δεν είναι θέμα codecs, είναι μάλλον θέμα browser. Και εγώ αυτό πιστεύω, μάλλον είναι θέμα browser.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts