giogio Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 παιδια το mobile7 το ανεβασαν ειναι 10 mb αλλα δεν ειναι ελευθερο το κατεβασα και θα το βαλω να δω τι παιζει επισης ειναι χωρις χαρτες!!!http://www.megaupload.com/?d=Q6AUX844 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Η απορια μου ειναι αν ο καινουργιος χαρτης που ερχεται με το route66 mobile 7 ειναι συμβατος με το παλιο προγραμμα (route66 mobile 2005).Αν ειναι πραγματι συμβατος, να μας εδινε τουλαχιστον το χαρτη ο φιλος x_ray που το χει αγορασει να το δουλευαμε σε πρωτη φαση ετσι και μετα οταν βρισκαμε και το mobile7 c*****d να ημασταν οκ!! Aκόμα το περιμένω....Έστειλα χθες e-mail και δεν μου ήρθε απάντηση.... :( Εφ όσον το παραλάβω , δεν έχω καμιά αντίρρηση να το κάνω upload σε κάποιο site και να παει για "σπάσιμο".... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Κατέβασα το mobile 7. Το έκανα εγκατάσταση στο N70 με τον χάρτη από το Route 66. Χρειάζεται όμως κωδικό ενεργοποίησης ή σπάσιμο. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε κωδικό ή σπάσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 andreas73 ,μολις γινει κατι γνωστο ,θα το βρεις γραμμενο εδω :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Κατέβασα το mobile 7. Το έκανα εγκατάσταση στο N70 με τον χάρτη από το Route 66. Χρειάζεται όμως κωδικό ενεργοποίησης ή σπάσιμο. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε κωδικό ή σπάσιμο... Δείχνει να δουλεύει κανονικά;; Τώρα το κατεβάζω κι εγώ ενώ πριν περίπου μία ώρα ανέβηκε στο iphone-forum και το περιβόητο c****. Aν δουλεύει και με τους χάρτες του παλιού route66 τότε σωθήκαμε!!! Σε λίγο περισσότερα... αναμείνατε στο forum! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Εγκατεστησα το mobile7 cr****d.Δουλευει κανονικα.Τωρα δε μενει παρα να βρουμε και το νεο χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Δυστυχως ο χαρτης απο το παλιο δεν ειναι συμβατος.Παντως ειναι πληρως εξελληνισμενο το μενου και η ελληνικη ομιλια δε χρειαζεται μετονομασια για να λειτουργησει.Τη διαλεγεις κανονικα στις ρυθμισεις.Πρεπει να βρουμε καπου το χαρτη τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerko Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Γειά σας παιδιά, Μπορεί να έχει ξαναπαρουσιατεί το πρόβλημα αλλά με το search που έκανα δεν το βρήκα. Λοιπόν, βρήκα ένα route 66 ιταλικό. Εκανα install το sis αλλα μόλις τελείωσε η εγκατάσταση και άνοιξε το πρόγραμμα, μετά την κίτρινη εικόνα, κρασάρησε και έβγαλε το μην kern exec 3. Σας παρακαλά τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει; το ίδιο πρόγραμμα δουλεύει σε άλλα symbian πχ 3230 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Δυστυχως ο χαρτης απο το παλιο δεν ειναι συμβατος.Παντως ειναι πληρως εξελληνισμενο το μενου και η ελληνικη ομιλια δε χρειαζεται μετονομασια για να λειτουργησει.Τη διαλεγεις κανονικα στις ρυθμισεις.Πρεπει να βρουμε καπου το χαρτη τωρα. Όντως όλα καλά στο μενού και στις επιλογές αλλά στο χάρτη δε μπαίνει καθόλου... :( κρίμα τη χαρά μου... :cry: και για να βρεθεί το πρόγραμμα δεινοπαθήσαμε πόσο μάλλον ο ελληνικός χάρτης... :cry: Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Όντως όλα καλά στο μενού και στις επιλογές αλλά στο χάρτη δε μπαίνει καθόλου... :( κρίμα τη χαρά μου... :cry: και για να βρεθεί το πρόγραμμα δεινοπαθήσαμε πόσο μάλλον ο ελληνικός χάρτης... :cry: Επιτέλους στα Ελληνικά !!!!1 :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 παιδια εχω ενα προβλημα ενω το εχω κατεβασει το αρχειο που ειναι 10.9mb την στιγμη που το ανοιγω με το win rar μου βγαζει ενα σφαλμα το win rar και αντι να ειναι 10mb ειναι μονο 700k/b οι φακελοι οταν το ξεπρεσαρω, το κατεβασα και απο iphone kai απο τον xxxxxxxxxx τι κανω λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Καλησπέρα! Είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέλω να ρωτήσω κάτι. Κατέβασα το mobile7 από το Link που δίνεται παραπάνω και το cr**k από το i-phone και τα πέρασα στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου(Ν70). Όταν ξεκινάει το πρόγραμμα λοιπόν ψάχνει για bt gps, το οποίο βέβαια δε βρίσκει αφού δεν έχω, και στη συνέχεια κλείνει η εφαρμογή. Το ερώτημά μου είναι, η εφαρμογή αυτή για να τρέξει χρειάζεται οποσδήποτε gps ή έχω κάνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση και έχει πρόβλημα? thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Καλησπέρα! Είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέλω να ρωτήσω κάτι. Κατέβασα το mobile7 από το Link που δίνεται παραπάνω και το cr**k από το i-phone και τα πέρασα στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου(Ν70). Όταν ξεκινάει το πρόγραμμα λοιπόν ψάχνει για bt gps, το οποίο βέβαια δε βρίσκει αφού δεν έχω, και στη συνέχεια κλείνει η εφαρμογή. Το ερώτημά μου είναι, η εφαρμογή αυτή για να τρέξει χρειάζεται οποσδήποτε gps ή έχω κάνει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση και έχει πρόβλημα? thnx! Όχι απλά χρειάζεται να έχεις και το χάρτη, οι παλιοί χάρτες δε κάνουν και έτσι η εφαρμογή κολλάει ή σε πετάει έξω... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Όχι απλά χρειάζεται να έχεις και το χάρτη, οι παλιοί χάρτες δε κάνουν και έτσι η εφαρμογή κολλάει ή σε πετάει έξω... Βασικά δεν έχει κανένα χάρτη μέσα. Ο αντίστοιχος φάκελος είναι κενός. Δεν του έχω βάλει ούτε τον παλιό. Θα περιμένω κι εγώ να ανεβάσει κάποιος καλός άνθρωπος το χάρτη της Αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Βασικά δεν έχει κανένα χάρτη μέσα. Ο αντίστοιχος φάκελος είναι κενός. Δεν του έχω βάλει ούτε τον παλιό. Θα περιμένω κι εγώ να ανεβάσει κάποιος καλός άνθρωπος το χάρτη της Αθήνας. Εγώ έβαλα το παλιό αλλά... ενώ δείχνει να βρίσκει κανονικά στην αναζήτηση τις οδούς όταν επιλέξεις μια κολλάει... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Εγώ έβαλα το παλιό αλλά... ενώ δείχνει να βρίσκει κανονικά στην αναζήτηση τις οδούς όταν επιλέξεις μια κολλάει... Που μπορώ να βρώ τον παλιό χάρτη? Όχι τίποτε άλλο απλά θέλω να βεβαιωθώ οτι η έλλειψη του χάρτη είναι ο λόγος που κλείνει η εφαρμογή μετά την αναζήτηση του gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Που μπορώ να βρώ τον παλιό χάρτη? Όχι τίποτε άλλο απλά θέλω να βεβαιωθώ οτι η έλλειψη του χάρτη είναι ο λόγος που κλείνει η εφαρμογή μετά την αναζήτηση του gps. Για να σου πω την αλήθεια ούτε που ξέρω τον έχω κατεβάσει πριν αρκετό καιρό και είναι περίπου στα 6ΜΒ, μάλλον σε προγράμματα όπως το IRC υπάρχει πλέον Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Για να σου πω την αλήθεια ούτε που ξέρω τον έχω κατεβάσει πριν αρκετό καιρό και είναι περίπου στα 6ΜΒ, μάλλον σε προγράμματα όπως το IRC υπάρχει πλέον ok, σ'ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Kalimera, mesa stin evdomada mou erxetai to Mobile 7 apo Holland, 99 Euro. Molis to paro kai to valo, tha koitaxo na anevso toulaxiston tous xartes ! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Που μπορώ να βρώ τον παλιό χάρτη? Όχι τίποτε άλλο απλά θέλω να βεβαιωθώ οτι η έλλειψη του χάρτη είναι ο λόγος που κλείνει η εφαρμογή μετά την αναζήτηση του gps. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω εγώ γι αυτό. Το δοκίμασα χωρίς χάρτη και στη συνέχεια με χάρτη. Μην ανησυχείς λοιπόν. Όλα καλά. Περιμένουμε το χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Kalimera, mesa stin evdomada mou erxetai to Mobile 7 apo Holland, 99 Euro. Molis to paro kai to valo, tha koitaxo na anevso toulaxiston tous xartes ! Εχεις παραγγειλει και τον Ελληνικο χαρτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Αντε... γιατί δεν βλέπω την ώρα. Εγώ που το είχα στο 3230 και στο SX1 και έχω και BT GPS, σας λέω ότι με το BT GPS είναι άψογο εργαλείο. Σπάστικα πάρα πολύ όταν διαπίστωσα πως δεν έπαιζε στο Ν70... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Fysika ton Elliniko xarti, ti parigeila tin Ouganda ? Mobile Nokia 7 - Athens CD ! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Φιλε μου τοτε θα ανεβασεις ΤΟΝ χαρτη και οχι ΤΟΥΣ χαρτες που εγραψες πιο πανω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Mia kai to paizeis poly xypnios, na se pliroforiso oti paizei na einai oi xartes (me ellinikous i greeklish dromous) opos einai kai sto destinator gia pocket pc, kai oxi o xartis, den to exo dei akomi !! Me tin eukaireia, i Destinator tha kykloforisei to Destinator gia smartphones se ligo kairo ! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts