pan82 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Έχει κανείς καταφέρει να τρέξει το πρόγραμμα σε Ν70; Εγω το εγκατέστεισα, αλλά δεν τρέχει καθόλου Δε τρέχει στο Ν70, ελπίζουμε σύντομα να το υποστηρίξει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Δε τρέχει στο Ν70, ελπίζουμε σύντομα να το υποστηρίξει Λιγο δυσκολο να το υποστηριξει αφου δεν προκειται να βγει καποιο update απο την εταιρια. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Δηλαδή στα καινούρια 60άρια no Route 66;; Ωραία, το επόμενο μου κινητο θα είναι windows mobile! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuka Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Giasas sto 3230 douleuei apsoga enoite x GPS Ektos to xarti ATHENS mporo na balo k allo xarti kai na kanei enalagi k an nai se pio fakelo .Bazontasto sto idio fakailo den ginaite allagi filika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Όχι βρε παιδιά. ΔΗλαδή δεν θα υπάρξει route για το ν70 ή άλλα κινητά. Λίγο περίεργο μου φαίνεται. Είναι σίγουρο αυτό; Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Δηλαδή στα καινούρια 60άρια no Route 66;; Ωραία, το επόμενο μου κινητο θα είναι windows mobile! :-) Μη βιαζεσαι.Κοιτα τι ερχεται σε ενα μηνα για τα symbian smartphones :D http://www.destinatortechnologies.com/consumer/smartphone/symbian_smartphone.html Μηπως σιγα σιγα πρεπει να ανοιχτει και το αντιστοιχο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Giasas sto 3230 douleuei apsoga enoite x GPS Ektos to xarti ATHENS mporo na balo k allo xarti kai na kanei enalagi k an nai se pio fakelo .Bazontasto sto idio fakailo den ginaite allagi filika Mporeis fysika na katevaseis k allo xarth,(*.prm), (psakse k iphone-forum.org) 8a ton valeis sto E:\ROUTE66\Maps kai meta 8a deis sta preferences>map,katw katw Select map ;) Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Μη βιαζεσαι.Κοιτα τι ερχεται σε ενα μηνα για τα symbian smartphones :D http://www.destinatortechnologies.com/consumer/smartphone/symbian_smartphone.html Μηπως σιγα σιγα πρεπει να ανοιχτει και το αντιστοιχο θεμα? Πολυ καλα νεα αυτα.Υπηρχαν φημες απο το καλοκαιρι οτι θα βγει και για symbian.Βασικα καιρος ητανε. ;) Αλλα θεμα ειναι λιγο νωρις να ανοιχτει αφου δεν εχουμε και τι να πουμε για αυτο... :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Λιγο δυσκολο να το υποστηριξει αφου δεν προκειται να βγει καποιο update απο την εταιρια. :O Από που το γνωρίζεις asymvivaste ότι δε πρόκειται να βγει άλλη έκδοση;; Εγκαταλείφθηκε ένα τόσο καλό πρόγραμμα;;μου φαίνεται τρελλό; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Από που το γνωρίζεις asymvivaste ότι δε πρόκειται να βγει άλλη έκδοση;; Εγκαταλείφθηκε ένα τόσο καλό πρόγραμμα;;μου φαίνεται τρελλό; Εχει αναφερθει και εδω παλι καπου στις αρχες αυτου του thread.Καποιος ειχε ερθει σε επαφη με την εταιρια και του ειπανε οτι δεν θα υπαρξει καποιο update. Προφανως βγηκε λογω Ολυμπιακων Αγωνων και μετα εγκαταληφθηκε.Αλλα απο τη στιγμη που θα βγει destinator μικρο το κακο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Εχει αναφερθει και εδω παλι καπου στις αρχες αυτου του thread.Καποιος ειχε ερθει σε επαφη με την εταιρια και του ειπανε οτι δεν θα υπαρξει καποιο update. Προφανως βγηκε λογω Ολυμπιακων Αγωνων και μετα εγκαταληφθηκε.Αλλα απο τη στιγμη που θα βγει destinator μικρο το κακο. To destinator θα είναι σαν το route66;; Θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς σύνδεση GPS και το κυριότερο θα υποστηρίζει και την Αθήνα;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Μισό λεπτό. ΤΟ route δεν είναι μόνο για την αθήννα. έτσι δεν είναι; μπορείς να βάλεις όποιο χάρτη θέλεις για να σου δείξει. αρκεί να υπάρχει. update δεν θα υπάρξει για τον χάρτη ή για το πρόγραμμα; γιατί άλλο το ένα, άλλο το άλλο!!! π.χ. αν βγεί αναβάθμιση για το πρόγραμμα και λειτουργεί, λογικά θα μπορούμε να βάλουμε το χάρτη της αθήνας για να μασ δείξει. αυτό το νέο πρόγραμμα που λέτε που θα το αντικαταστήσει, πού μπορούμε να το βρούμε;;;;;; :whistle: :w00t: Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 To route66 οσον αφορα στην Ελλαδα εχει χαρτη μονο για την Αθηνα( και με πολλα λαθη μαλιστα).Το destinator sp για symbian που προκειται να βγει, θα χρησιμοποιει τους χαρτες της εκδοσης για windows mobile που ηδη υπαρχει και που εκτος απο την Αθηνα υπαρχει καλυψη για αρκετες ακομα πολεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Μισό λεπτό. ΤΟ route δεν είναι μόνο για την αθήννα. έτσι δεν είναι; μπορείς να βάλεις όποιο χάρτη θέλεις για να σου δείξει. αρκεί να υπάρχει. update δεν θα υπάρξει για τον χάρτη ή για το πρόγραμμα; γιατί άλλο το ένα, άλλο το άλλο!!! π.χ. αν βγεί αναβάθμιση για το πρόγραμμα και λειτουργεί, λογικά θα μπορούμε να βάλουμε το χάρτη της αθήνας για να μασ δείξει. αυτό το νέο πρόγραμμα που λέτε που θα το αντικαταστήσει, πού μπορούμε να το βρούμε;;;;;; :whistle: :w00t: Kι εγώ αυτή την απορία είχα αφού το πρόγραμμα υποστηρίζει γενικότερα χάρτες τη σχέση έχει με τους Ολυμπιακούς και την Ελλάδα, η αναβάθμιση θα είναι κοινή για όλους, αλλά για να το λέει ο ασυμβίβαστος κάτι θα ξέρει παραπάνω. Στο destinator όμως οι χάρτες είναι το ίδιο αναλυτικοί και χρηστικοί, το χει δουλέψει κανένας σε windows mobile;; Αν ναι τότε περιμένουμε ανυπόμονα ως τις 5 Δεκεμβρίου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Kι εγώ αυτή την απορία είχα αφού το πρόγραμμα υποστηρίζει γενικότερα χάρτες τη σχέση έχει με τους Ολυμπιακούς και την Ελλάδα, η αναβάθμιση θα είναι κοινή για όλους, αλλά για να το λέει ο ασυμβίβαστος κάτι θα ξέρει παραπάνω. Στο destinator όμως οι χάρτες είναι το ίδιο αναλυτικοί και χρηστικοί, το χει δουλέψει κανένας σε windows mobile;; Αν ναι τότε περιμένουμε ανυπόμονα ως τις 5 Δεκεμβρίου Λογικα δε θα γινει αναβαθμιση στο χαρτη της Αθηνας, το προγραμμα πρεπει να αναβαθμιστει γιατι αν θυμαμαι καλα στην επισημη ιστοσελιδα υπαρχει η φωτογραφια του Ν70.Οσο για το destinator πρεπει να εχει τον καλυτερο χαρτη για την Ελλαδα με συνεχεις αναβαθμισεις.Δεν μπορω να το πω με βεβαιοτητα γιατι δεν εχει τυχει να το χρησιμοποιησω.Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης ειναι το ΤΟΜ ΤΟΜ mobile 5 που δυστυχως δεν εχει χαρτη Ελλαδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuka Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Filoi mou to gnorizo oti offTopic mipos exei kaneis porosvasi sto http://6600-symbian.de.vu/ giati monoekei exei xartes gia ti Germania k singekrimena gia to Hannover gia ton tom-tom giati the exo prosvasei Tha tou hmoun Ypoxreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Kι εγώ αυτή την απορία είχα αφού το πρόγραμμα υποστηρίζει γενικότερα χάρτες τη σχέση έχει με τους Ολυμπιακούς και την Ελλάδα, η αναβάθμιση θα είναι κοινή για όλους, αλλά για να το λέει ο ασυμβίβαστος κάτι θα ξέρει παραπάνω. Στο destinator όμως οι χάρτες είναι το ίδιο αναλυτικοί και χρηστικοί, το χει δουλέψει κανένας σε windows mobile;; Αν ναι τότε περιμένουμε ανυπόμονα ως τις 5 Δεκεμβρίου Το εχω δουλεψει κατα κορων το destinator στο ppc μου και μπορω να πω οτι δεν εχει καμμια σχεση με το route66.Ειναι κλασεις καλυτερο. ;) Αλλα μεχρι να εχουμε κατι νεοτερο και ανοιχτει και το αντιστοιχο θεμα ας μεινουμε στη συζητηση για το route66. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 update δεν θα υπάρξει για τον χάρτη ή για το πρόγραμμα; γιατί άλλο το ένα, άλλο το άλλο!!! Ας ελπίσουμε να υπάρξει update για τον πρόγραμμα. Έτσι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε το route 66 σε όλα τα νέα series 60 με τις νέες αναλύσεις. Τα λάθη του χάρτη της Αθήνας είναι υποφερτά και σίγουρα είναι καλύτερο να έχουμε τον ήδη υπάρχοντα χάρτη με τα λάθη παρά να μην έχουμε καθόλου το πρόγραμμα. Βασικά στο Ν70 είναι, είναι το μόνο που λείπει. Και είναι μεγάλη έλλειψη! Στα PPC το destinator τρέχει και χωρίς την ύπαρξη GPS. Ελπίζω το ίδιο να συμβαίνει και στα series 60. Υπομονή λοιπόν μεχρί τις 5 Δεκεμβρίου. Την τιμή θέλω να δώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι τρομερή η έλλειψη του Route66 στα καινούργια Series60 και μακάρι να υπάρξει αναβάθμιση του προγράμματος (γιατί του χάρτη μάλλον αποκλείεται) και να παίζει! Βέβαια και η έλευση του Destinator στα 60άρια είναι τρομερή είδηση και αν τα καταφέρναμε να παίζουν και τα δύο θα ήταν τέλεια!!! :D :D ΥΓ. Όντως η έλλειψη αυτή από τα καινούργια 60άρια μπορεί να αποτρέψει κάποιους από την αγορά καινούργιου S60... Προσωπικά ας πούμε η έλλειψη αυτή με "χαλάει" λίγο και έτσι θα παραμείνω ακόμα με το 6630... Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Σιγουρα απο το τιποτα καλο και το route66 και ενταξει υποφερτα και τα λαθη,αλλα απο οσο εχω δει τον χαρτη (για να πω την αληθεια δεν το εχω χρεισιμοποιησει ακομα στην Αθηνα λογο ελειψεις GPS),λειπουν μερικα σημαντικα καινουργια κομβικα σημεια οπως πχ αυτο του φαληρου,ασε που απο πληροφοριες του στυλ τραπεζες,ΑΤΜ,κλπ (που και αυτα ειναι χρησιμα πιστευω) δεν εχει τιποτα.Nαι οντως ειναι κριμας που δεν τρεχει στο Ν70,ας ελπισουμε να διορθοθει γρηγορα και στην τωρινη αλλα και στην επομενη σειρα Ν! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Το θέμα είναι οτι τα series 60 πλέον δεν ακολουθούν έναν δρόμο όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Υπάρχουν μοντέλα που διαφέρουν πάρα πολύ απο αυτά που ξέραμε μέχρι σήμερα (Ε61, Ε70, Ν92) και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην τρέχουν ούτε αυτά το route 66. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Καλησπερα σας! Πιθανολογω οτι μπορει να ειμαι εκτος τοπικ, αλλα ειπα να σας γραψω τις εντυπωσεις μου σχετικα με τα 2 (προς το παρον) προγραμματα που υπαρχουν στην αγορα. Το ΤομΤομ ειναι κλασεις ανωτερο απο το Route66. Αρκει να αναφερω 2-3 πραγματα: 1ον) Υπαρξη ενιαιου χαρτη για ολοκληρη την Ευρωπη με τους κεντρικους δρομους. Αν μενεις για Παραδειγμα Φρανκφουρτη και θες να πας Παριση, βαζεις τον ενιαιο χαρτη να σε παει μεχρι τη Φρανκφουρτη και ΜΕΤΑ αλλαζεις χαρτη σε Γαλλια! Με το Route πρεπει να φτασεις μεχρι τα συνορα και μετα να αλλαξεις χαρτι. 2ον) Κατα τη διαρκεια της πλοηγησης εχεις περισσοτερες χρησιμες πληροφοριες, οπως ποια ειναι η επομενη εξοδος ειτε η επομενη οδος. Αυτο το εχεις ΜΕΝ στο Route αλλα οχι στην οθονη πλοηγησης αλλα στην οθονη που σου βγαζει τη μια οδο μετα την αλλη. 3ον) Η βαση δεδομενων του ΤομΤομ ειναι ολα τα λεφτα... Μπορει για χρηση στην Αθηνα να μην κανει διαφορα, αλλα για χρηση στο εξωτερικο το να εχεις σημα οτι υπαρχει καμερα/ρανταρ ειναι σπουδαιο εργαλειο. Και η βαση αυτη ανανεονεται συχνα (ζητω οι Ισπανοι χακερς)... Για να μην αδικησω το Route, να σας πω οτι το χρησιμοποιουσα σχεδον 6-7 μηνες και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος! Ακριβεια σταθεροτητα! Και τα 2 μαλιστα οσον αφορα την ακριβεια ειναι εξισου καλα (ή κακα, αναλογα πως κρινει κανεις την ακριβεια). Εχω ομως την εντυπωση οτι οι χαρτες του Route ειναι πιο φρεσκοι... Μου εχουν τυχει 5-6 φορες καποιοι δρομου να μην υπαρχουν στο ΤομΤομ, πραγμα φυσιολογικο καθοτι οι χαρτες που χρησιμοποιει ειναι πιο παλιοι (το ιδιο και το προγραμμα). Σε διαφορα τεστς τελος, το Route εβγαινε ΠΑΝΤΑ πρωτο στα συστηματα πλοηγησης (σε σχεση με κατι Wayfinder, Destinator κλπ), οταν το ΤομΤομ ηταν απων με την εκδοση Mobile 5. Απο τοτε που βγηκε ΔΕΝ εχω διαβασει καποιο συγκρητικο. Τους χαιρετισμους μου! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Νομίζω πως δεν υπάρχουν Ελληνικοί χάρτες για το ΤΟΜ ΤΟΜ έτσι δεν είναι? (διόρθωσέ με εάν κάνω λάθος...). Αρα η όποια σύγκριση δεν είναι λίγο έως πολύ άτοπη? ή έστω μέχρι να βγούν χάρτες απλά, δεν μας ενδιαφέρει? Edit: Δεν χρειάζεται να το πάρεις ως προσωπική επίθεση, αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω οτι το TOM TOM είναι καλύτερο και από το Route 66 και το Destinator κ.τ.λ. κ.τ.λ. πράγματι είναι, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε? οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Καλησπερα σας και παλι! Προς διευκρυνυση λοιπον, τονιζω, αν και πιστευα οτι φαινεται απο το προηγουμενο ποστ μου, οτι συγκρινα τα προγραμματα και οχι τους χαρτες! Οποτε η παραταρηση/σχολιο οτι το ΤομΤομ ΔΕΝ εχει καποια πολη της Ελλαδας σαφως και γινεται δεκτη, αλλα αυτο αφορα ουτε καν τους χαρτες αλλα την επικαλυψη που επιτυγχανει το προγραμμα με τους χαρτες που εκδιδει. Επιπλεον, για την Ελλαδα, υπαρχει ΜΟΝΟ η Αθηνα, πραγμα που σημαινει οτι εδω επιτρεπεται να ποσταρουν ΜΟΝΟ οσοι μενουν Αθηνα; Δηλαδη καποιος που μενει στο εξωτερικο ΔΕΝ ενδιαφερεται για το προγραμμα! Και παλι, οσον αφορα αποκλειστικα λοιπον τους χαρτες: Ναι, το Route εχει ΜΟΝΟ την Αθηνα απο την Ελλαδα. Απο την αλλη πλευρα, το ΤομΤομ εχει χαρτη με ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρωπη που ειναι ιδανικο για διασυνοριακη πλοηγηση. Τελος, οι χαρτες του ΤομΤομ ειναι πιο παλιοι με αποτελεσμα να εχουν καποια ασημαντα λαθη σε τοπικους δρομους, λαθη τα οποια διορθωνονται καθοτι ακομα και οι χαρτες ανανεωνονται! Συνεπως, οσοι ζειτε στην Ελλαδα παρτε Route66 γιατι ειναι το μονο που εχει Αθηνα και ως γνωστο Ελλαδα ειναι μονο οι Αθηνα. Οσοι ζειτε στο εξωτερικο, δεν μας νοιαζει και πολυ πολυ τι θα κανετε... Δε ξερω ποσοι ειναι οι ενεργοι χρηστες του προγραμματος ΜΕ GPS Module στην Αθηνα, αλλα πιθανολογω οτι ειναι κατα πολλοι λιγοτεροι απο αυτους που το χρησιμοποιουν ΚΑΙ το χρειαζονται στο εξωτερικο. Γιατι αλλο να χαθεις στην Αχαρνων για παραδειγμα και να χρειαστεις να κατεβασεις το παραθυρο σου και να ρωτησεις και αλλο να χαθεις σε ενα δρομο του Παρισιου και να πρεπει να φρεσκαρεις τα γαλλικο σου και ενα μερος των αγγλικων για να βρεις ακρη... Προσπαθωντας να βοηθησω οσους σκεφτονται να ξοδεψουν καποιο χρονο και χρημα ενδεχωμενος κατεβαζοντας χαρτες και προγραμμα, ειτε αγοραζοντας προγραμμα... και οχι να προωθησω καποιο προγραμμα, σας χαιρετω. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 nervous με ενδιαφερει για να ρωταω..απλα λογο ελειψης χρονου,που στις μερες μας ειναι ειναι δυσευρετος (εκτος και αν εισαι φοιτητης) ειπα να ρωτησω direct.παντως η βοηθεια σου ηταν much appreciated.tnx κατεβασα το exe για το route 66 τωρα με μπορω να το περασω στο κινητο μεσω bluetooth με το fexplorer? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts