bill1 Δημοσιεύτηκε May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 20, 2007 Καλησπέρα στο forum. Είχα εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου το firewall Sygate pro.Σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή μου και δεν άνοιγε το πρόγραμμα.Επίσης, προσπάθησα και από την συντόμευση να το ανοίξω, αλλά τίποτα.:( Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 kai ego to eixa pathei me to zone alarm.emena itan ios kai den prolaba kai piga gia format.meta ola komple.ama einai trexe to spybot search and destroy kai sbise oti exei brei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα και τώρα δουλεύει μια χαρά.Αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο αυτό που συνέβει, έτσι χωρίς λόγο δεν άνοιγε αυτόματα, όμως ούτε και με την επιλογή της συντόμευσης.Πολύ περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts