Itseto Δημοσιεύτηκε May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2007 Καλημέρα σε όλο το φόρουμ και καλή εβδομάδα! Ενδιαφέρομαι να βάλω ένα tv tuner στον υπολογιστή μου.Είναι πεντιoυμ στα 1.9 με 256 μνήμη ραμ.Ξέρω είναι πολύ λιγο...Μετά απο αναζήτηση στο e-shop βρήκα κάρτες οι οποίες έχουν απαιτήσεις σε κάρτες μνήμης τουλάχιστος 512 σε τουλάχιστον 2GHz.Mετά από ενημέρωση μου είπαν ότι με μεγαλύτερη κάρτα μνήμης λογικά η κάρτα τηλεόρασης θα τρέξει χωρίς πρόβλημα. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι το εξής: Επειδή βλέπω διαφόρων τύπων μνήμες πως θα ξέρω ποια μνήμη να διαλέξω για μένα?Έχει για παράδειγμα τύπους:SO DIMM DDR2, SO DIMM, DDR2 SDRAM, DDR SDRAM.. Πιστεύετε ότι απλά με την ράμ θα τρέξει το σύστημα ή θα κολλάει το tv tuner? Παρακαλώ τα φώτα σας παιδια!Ευχαριστώ πολυ Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 δεν σας βλεπω και πολυ φορτσάτους βρε παιδια..:( Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Καλημέρα σε όλο το φόρουμ και καλή εβδομάδα! Ενδιαφέρομαι να βάλω ένα tv tuner στον υπολογιστή μου.Είναι πεντιoυμ στα 1.9 με 256 μνήμη ραμ.Ξέρω είναι πολύ λιγο...Μετά απο αναζήτηση στο e-shop βρήκα κάρτες οι οποίες έχουν απαιτήσεις σε κάρτες μνήμης τουλάχιστος 512 σε τουλάχιστον 2GHz.Mετά από ενημέρωση μου είπαν ότι με μεγαλύτερη κάρτα μνήμης λογικά η κάρτα τηλεόρασης θα τρέξει χωρίς πρόβλημα. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι το εξής: Επειδή βλέπω διαφόρων τύπων μνήμες πως θα ξέρω ποια μνήμη να διαλέξω για μένα?Έχει για παράδειγμα τύπους:SO DIMM DDR2, SO DIMM, DDR2 SDRAM, DDR SDRAM.. Πιστεύετε ότι απλά με την ράμ θα τρέξει το σύστημα ή θα κολλάει το tv tuner? Παρακαλώ τα φώτα σας παιδια!Ευχαριστώ πολυ Τι μνημη φοραει το pc και ποσα mhz.ddr η sdram εχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Τι μνημη φοραει το pc και ποσα mhz.ddr η sdram εχεις? πως θα το κοιταξω αυτό? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύουν αυτά τα minimoum. Έχω αυτή τη στιγμή ένα μηχάνημα p4 @1.5ghz με 128mb ram, και έχει πάνω usb tv tuner. Τηλεόραση παίζει μια χαρά. Το πιο πιθανό είναι ότι έχεις sdram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 πως θα το κοιταξω αυτό? Υπαρχει ενα προγραμμα.κατεβασε'το απο εδω.τρεξτο αμεσως και θα σου βγαλει αναλυτικα την κατατασταση του υπολογιστη και θα :blink: ακριβως τι μνημη ραμ εχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Υπαρχει ενα προγραμμα.κατεβασε'το απο εδω.τρεξτο αμεσως και θα σου βγαλει αναλυτικα την κατατασταση του υπολογιστη και θα :blink: ακριβως τι μνημη ραμ εχεις. Λοιπόν, σύμφωνα με το πρόγραμμα που μου έδωσες έχω τα εξής: pentium 4,στα 1,9,με μνήμη DDR-SDRAM 256Mb sta 133 ΜHz.Πιστεύετε ότι είναι αρκετό?:wacko: Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Λοιπόν, σύμφωνα με το πρόγραμμα που μου έδωσες έχω τα εξής: pentium 4,στα 1,9,με μνήμη DDR-SDRAM 256Mb sta 133 ΜHz.Πιστεύετε ότι είναι αρκετό?:wacko: δυσκολα θα βρεις μνημη στα 133mhz.εψαχνα κι εγω και μαλιστα μια που βρηκα 256 mb την πληρωσα 70 ευρο.αλλα αυτα πριν 2 χρονια. τωρα ---> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=408867 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=408875 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=408883 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 δυσκολα θα βρεις μνημη στα 133mhz.εψαχνα κι εγω και μαλιστα μια που βρηκα 256 mb την πληρωσα 70 ευρο.αλλα αυτα πριν 2 χρονια. Ίσως να κατάλαβες πως δεν σκαμπάζω και πολλα..:O οπότε θέλω να ρωτήσω συμπληρωματικά και το εξής:Αυτά τα 133mhz τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν και πως μπορούμε να τα αναβαθμίσουμε? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ειναι η συχνοτητα με την οποια τρεχει η μνημη σου. Πρεπει καποια στιγμη να σκεφτεις να αλλαξεις υπολογιστη γιατι πλεον βρισκεις πολυ δυσκολα sdram μνημη και αμα βρεις ειναι πανακριβες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ειναι η συχνοτητα με την οποια τρεχει η μνημη σου. Πρεπει καποια στιγμη να σκεφτεις να αλλαξεις υπολογιστη γιατι πλεον βρισκεις πολυ δυσκολα sdram μνημη και αμα βρεις ειναι πανακριβες! Δηλαδή για να βάλω μια κάρτα τηλεόρασης...πρεπει να πάρω καινούργιο υπολογιστή?δεν νομιζω..άλλωστε για την δουλειά που το θέλω μου κανει...:happy: στο e-shop έχει τέτοιες κάρτες με 70 ευρώ..π.χ.: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555047 έχει σημασία η συχνότητα αυτό που λέει 400MHZ?γιατί δεν αναφέρει κάτι σχετικό... Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Δηλαδή για να βάλω μια κάρτα τηλεόρασης...πρεπει να πάρω καινούργιο υπολογιστή?δεν νομιζω..άλλωστε για την δουλειά που το θέλω μου κανει...:happy: στο e-shop έχει τέτοιες κάρτες με 70 ευρώ..π.χ.: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555047 έχει σημασία η συχνότητα αυτό που λέει 400MHZ?γιατί δεν αναφέρει κάτι σχετικό... Τι ειναι παλι τουτο :blink: πριν δεν ελεγες για μνημες...τωρα θελεις και καρτα τηλεορασης,αποφασισε τελικα τι θελεις...αμα βαλεις και καρτα...την μνημη ραμ την χρειαζεσαι σιγουρα..που θα πας με 256 mb !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Καλημέρα σε όλο το φόρουμ και καλή εβδομάδα! Ενδιαφέρομαι να βάλω ένα tv tuner στον υπολογιστή μου.Είναι πεντιoυμ στα 1.9 με 256 μνήμη ραμ.Ξέρω είναι πολύ λιγο...Μετά απο αναζήτηση στο e-shop βρήκα κάρτες οι οποίες έχουν απαιτήσεις σε κάρτες μνήμης τουλάχιστος 512 σε τουλάχιστον 2GHz.Mετά από ενημέρωση μου είπαν ότι με μεγαλύτερη κάρτα μνήμης λογικά η κάρτα τηλεόρασης θα τρέξει χωρίς πρόβλημα. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι το εξής: Επειδή βλέπω διαφόρων τύπων μνήμες πως θα ξέρω ποια μνήμη να διαλέξω για μένα?Έχει για παράδειγμα τύπους:SO DIMM DDR2, SO DIMM, DDR2 SDRAM, DDR SDRAM.. Πιστεύετε ότι απλά με την ράμ θα τρέξει το σύστημα ή θα κολλάει το tv tuner? Παρακαλώ τα φώτα σας παιδια!Ευχαριστώ πολυ Λολ!Μαλλον δεν πρόσεξες από που ξεκίνησε το ερώτημά μου:) τώρα που το ξαναβλέπεις...ποια η γνώμη σου? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Re paidia ti lete afou o Itseto eipe oti exei DDR-SDRAM 256Mb sta 133 MΒHz pisteo opoiadipote DDR mnimi tha kanei. Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Re paidia ti lete afou o Itseto eipe oti exei DDR-SDRAM 256Mb sta 133 MΒ�Hz pisteo opoiadipote DDR mnimi tha kanei. Σωστά Νομίζω πάντως θα είναι ok. Έτρεχα 2 χρόνια το tuner με 256 MB και πότε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Καλύτερα να αγοράσει το tuner και σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι, ας πάρει άλλη μια 256άρα να τελειώνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. June 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Σωστά Νομίζω πάντως θα είναι ok. Έτρεχα 2 χρόνια το tuner με 256 MB και πότε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Καλύτερα να αγοράσει το tuner και σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι, ας πάρει άλλη μια 256άρα να τελειώνει. υποθέτω πως αυτή η ερώτησή μου είναι κουφή...υπάρχει περίπτωση στα 256 μου να προσθέσω μία 512 και να συνυπάχουν ή δεν το δέχεται το σύστημα? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 υποθέτω πως αυτή η ερώτησή μου είναι κουφή...υπάρχει περίπτωση στα 256 μου να προσθέσω μία 512 και να συνυπάχουν ή δεν το δέχεται το σύστημα? Μια χαρα θα δουλευει! αρκει να ειναι στα ιδια mhz!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts