hcivil Δημοσιεύτηκε May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2007 Καλημερα σε ολους Εχω ενα σοβαρο προβλημα. Χρειαζεται συχνα να στειλω μαιλ με συνημμενο ενα συνηθως και οχι μεγαλο. Μου τυχαινει συχνα να μην λαμβανει το συνημμενο ο παραληπτης αλλα μονο το μαιλ. Αλλοτε τυχαινει να λαμβανει καποιος και καποιος αλλος οχι. Ειναι πολυ σοβαρο για μενα, μπορει καποιος να βοηθησει να το ψαξω λιγο το θεμα γιατι δεν καταλαβαινω τι φταιει και απο που πρεπει να αρχισω Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Στέλνεις το email από δωρεάν λογαριασμό (π.χ. yahoo) ή μέσω pop3; Έχεις προσέξει τις καταλήξεις των attachments; Είναι εκτελέσιμα αρχεία, συμπιεσμένα κ.λπ. ή διαφέρει κάθε φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. May 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 μεσω pop3 απο gmail. Noμιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εμφανιζεται σε αρχεια word το προβλημα Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts