blamis Δημοσιεύτηκε May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2007 geia sas thelo ena progrma gia epeksergasia video dld opou thelo na ta kobo kai opou thelo na bazo na grafei kati kai genika na ta epeksergazomai! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Adobe Premiere. Τα κάνει όλα και με το παραπάνω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Adobe Premiere. Τα κάνει όλα και με το παραπάνω ;) WinDVD kalo alla ligo varh gia to susthma:O Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Αυτό είναι ένα site που σας δίνει την δυνατότητα να επεξεργάζεστε τα βίντεο σας online χωρίς την υποστήριξη κάποιου προγράματος δωρέαν, εύκολα και γρήγορα: http://www.jumpcut.com/media/flash/edit.swf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 sas euxaristo olous paidia ama mporei kapios as pei kai kana allo na einai ligo pio eukolo giati den ekana tpt:p :happy: !!!!!!!!!kai pali euxaristo!!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 gia na min anigo allo thema pos mporo na balo se ena tragoudi eikona! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Άνοιξε το windows movie maker και σύρε την φωτογραφία και το τραγούδι που θες στο πρόγραμμα. Έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παιδια εγω θελω να κανω ενα βιντεακι με σκηνες απο μια ταινια(2 ταινιες για την ακριβεια) και μουσικο κομματι να παιζει. Ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο γι'αυτη την δουλεια;:O :worry: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παιδια εγω θελω να κανω ενα βιντεακι με σκηνες απο μια ταινια(2 ταινιες για την ακριβεια) και μουσικο κομματι να παιζει. Ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο γι'αυτη την δουλεια;:O :worry: :) Τη γνώμη μου θα πω επειδή το έχω βρεί πολύ βολικό Ulead Video Studio όποια έκδοση και να βρείς, γι' αυτό που θες να κάνεις είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 euxaristo poli! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts