LionerZ Δημοσιεύτηκε May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2007 Καλησπέρα, συνδέω το καλώδιο USB με τον υπολογιστή μου, κάνω εγκατάσταση τους απαραίτητους Drivers, και μετά κάνω μια επανεκκίνηση τον Υπολογιστή μου. Ύστερα ξανά συνδέω το USB, φορτώνει και γίνεται επανεκκίνηση στον υπολογιστή μου αυτόματα χωρίς να πειράξω τίποτα. Αν και μπορεί να είναι κάνας ιός, δέν ξέρω. Έχετε καμιά ιδέα; P.S Μπορώ να κατεβάσω antivirus για το κ800? Αν ναι από πού? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 to k800 kai na theleis den pernei ious giati exei kleisto leitourgiko kai den bgianoun tetoioi ioi alla de eimai kai sigouros pantos io den exeis sgoura!alakse usb thira mpas kai ginei kati! Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Aφού οι ερωτήσεις σου αφορούν το Κ800, θα πρέπει να ρωτήσεις στο σχετικό με αυτό topic, στο SE forum. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts