Jim22378 Δημοσιεύτηκε May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 5, 2007 παιδιά καλησπέρα μου προέκυψε ένα προβληματάκι εδώ και 3-4 μέρες και δεν μπορώ να το λύσω με τίποτα :wacko: .Κάθε φορα που προσπαθώ να δω ένα video (με WMP/Winamp/VLC) μετά από λίγο αρχίζει και ''κολλάει' όλο το pc,κάτι σαν να πατάω pause και resume και resume συνεχεια :worry: . έχω δοκιμάσει να αλλάξω drivers κάρτας γραφικών αλλα τίποτα,ακόμα και format έκανα αλλα το πρόβλημα υπάρχει.Πατώντας alt+ctrl+del βλέπω ότι ο player που χρησιμοποιώ έχει σχεδόν πάντα πάνω από το 65% cpu.Πριν από 4-5 μέρες όλα ήταν μια χαρά (και πριν από το format) τι μπορεί να φταίει τώρα?:blink: Περιμένω τα φώτα σας :p P.S το pc μου έχει τα εξής: Gainward 6800 GS P4 Northwood 2.4Ghz 1 GB ram DDR 333Mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 an ekanes format k synexizei exeis provlima sto hardware... Egw tha dokimaza na vgalw pragmata apo tn trofodosia (Cd drives k tetoia) mipws logo tis kartas ta exei paixei to trofodotiko.... Alla dn xerw... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. May 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 βεβαια έχω και 2 σκληρούς δίσκους πάνω :P αλλα το θέμα είναι ότι αυτό δεν το εμφάνισε για 7 μήνες. Πάντως θα δοκιμάσω να βγάλω το ένα από τα 2 dvd rw . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts