Enema Δημοσιεύτηκε May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 5, 2007 Ολα τα προβληματα μαζεμενα ερχονται... :wacko: Λοιπον, πριν απο λιγο πηγα να συνδεσω τον ενισχυτη μου (κιθαρας, laney lc15) στο Line in του υπολογιστη, και καθως πηγα να ανοιξω λιγο την ενταση απο τον ενισχυτη, νεκρωσε (ο ηχος που ερχοταν απο το pc) :blink::( Και τωρα δεν λειτουργει τιποτα, ουτε η line out για τα ηχεια, ουτε το μικροφωνο ουτε η line in. Μηπως εκαψα τιποτα? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που σου συνέβει, αλλά μου μυρίζει καμένη κάρτα ήχου.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Ολα τα προβληματα μαζεμενα ερχονται... :wacko: Λοιπον, πριν απο λιγο πηγα να συνδεσω τον ενισχυτη μου (κιθαρας, laney lc15) στο Line in του υπολογιστη, και καθως πηγα να ανοιξω λιγο την ενταση απο τον ενισχυτη, νεκρωσε (ο ηχος που ερχοταν απο το pc) :blink::( Και τωρα δεν λειτουργει τιποτα, ουτε η line out για τα ηχεια, ουτε το μικροφωνο ουτε η line in. Μηπως εκαψα τιποτα? :worry: Απο τον ενισχυτή στην κάρτα ήχου πως τα σύνδεσες? Έχει ο ενισχυτής έξοδο για ακουστικά, και αν ναι εκεί το σύνδεσες? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εχει εξοδο για καμπινα 8-16ohm, (η μοναδικη εξοδος). Εκει το συνδεσα. Btw καπως φτιαχτηκε το προβλημα, δλδ, εχω ηχο αλλα κανει ενα συνεχες πατ-πατ-πατ το οποιο ειναι πιο δυνατο στο αριστερο ηχειο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Εχει εξοδο για καμπινα 8-16ohm, (η μοναδικη εξοδος). Εκει το συνδεσα. Btw καπως φτιαχτηκε το προβλημα, δλδ, εχω ηχο αλλα κανει ενα συνεχες πατ-πατ-πατ το οποιο ειναι πιο δυνατο στο αριστερο ηχειο. Όταν λες καμπίνα τι εννοείς? Αν εννοείς ότι εκεί συνδέεις ένα άλλο κουτί με ηχείο 8-16ohm .. έχεις κάψει την κάρτα ήχου σου... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ναι αυτο εννοω.. και συνηθως ειναι με 2-4 ηχεια μαζι. Τελοσπαντων, παρηγγειλα καινουρια καρτα ηχου... σε αλλο φορουμ μου ειπαν οτι ειμαι τυχερος που δεν εκαψα ολο τον υπολογιστη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Ναι αυτο εννοω.. και συνηθως ειναι με 2-4 ηχεια μαζι. Τελοσπαντων, παρηγγειλα καινουρια καρτα ηχου... σε αλλο φορουμ μου ειπαν οτι ειμαι τυχερος που δεν εκαψα ολο τον υπολογιστη. Όλος ο υπολογιστής δεν καίγεται αλλά την κάρτα ήχου την έκαψες. ΜΗΝ το ξανασυνδέσεις εκεί. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Δεν προκειται :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts