Enema Δημοσιεύτηκε May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 4, 2007 Οτι λεει ο τιτλος. Εχω στο pc μου ενα dvd-rw, ενα cd-rw και το dvd. Ολα sony εκτος απο το σιντιραιτερ, που ειναι msi. Βασικα, η ολη ιστορια αρχισε οταν εδωσα για μια μερα το dvdrw σε ενα φιλο μου. Απο την στιγμη που το πηρα, και συνδεσα το πισι, δεν βλεπει καθολου το dvd. Τσεκαρα και τις καλωδιοταινεις και φαινονται οκ. Καμια ιδεα? :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα τις ρυθμίσεις master/slave. Πάντως δεν έχει πολύ νόημα να έχεις ένα cdrw πλέον. Θα σου πρότεινα να το βγάλεις και να αφήσεις σε ένα IDE channel το dvd και το dvdrw. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Δοκιμασες να κανεις unistal τους drivers για το dvd ,επανεκινηση και αφησε το συστημα να κανει εγκατασταση ξανα μήπως βρει το drive Εναλλακτικα κανε ενα system restore σε μια ημερομηνια που το ειχες πανω στο συστημα σου. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Tελικα ηταν αυτο που ειπε ο mcde. :) Φαινεται οτι το παιδι που του το δανεισα το ορισε ως master, οποτε ειχα 2 master στο πισι κ δεν το εβλεπε. Ουτε καν το προσεξα οταν το εβαλα. Ευχαριστω τον mcde και τον stefanos_79 για τις απαντησεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts