Jump to content

Ερώτηση για Flash

gaurosgate7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nai me url alla kaneis load movie sto idio stage.

Diladi fortwnei to allo flash mesa se auto.

Ektos an den milas gia flash arxio :D

I alli idea einai na to kaneis apla k oraia me ena 2o html :D

κανοντας αυτο που ειπες τον πρωτο τροπο οταν επιλεγω με πεταει σε λευκη σελιδα!μηπως θελει στις παραμετρους location,variables καμια επιλογη?μονο στο url δινω την διαδρομη που βρισκεται το δευτερο αρχειο!τα δοκιμασα ολα!τιποτα!

κανοντας αυτο που ειπες τον πρωτο τροπο οταν επιλεγω με πεταει σε λευκη σελιδα!μηπως θελει στις παραμετρους location,variables καμια επιλογη?μονο στο url δινω την διαδρομη που βρισκεται το δευτερο αρχειο!τα δοκιμασα ολα!τιποτα!

einai arketi istoria.... prepei na kaneis ena movie k na to onomaseis k meta na tu peis na fortwnei ekei panw to flash.

Giati den kaneis ena 2o HTML einai oti pio aplo :D

einai arketi istoria.... prepei na kaneis ena movie k na to onomaseis k meta na tu peis na fortwnei ekei panw to flash.

Giati den kaneis ena 2o HTML einai oti pio aplo :D

ναι αν ειναι πιο ευκολο θα το κανω ετσι!για να καταλαβω θα περασω το 2αρχειο σε HTML για να το καλω?

κανενα tutorial για αυτο το σκοπο ξερεις που θα βρω?

Ίσως θα ήθελες να δοκιμάσεις το swishmax.

Είναι αρκετά απλό στη χρήση του, και για αυτό που θες νομίζω θα σε καλύψει.

ενδιαφερον που φαινεται!θα το ψαξω!σε ευχαριστω παντως!

• 2 weeks later...

να ρωτησω κατι αλλο!εχω ενα pop-up menu κ εχω βαλει πχ 4 κεφαλαια!εχω κανει το εξης καθε φορα που παει το ποντικι επανω στο καθε κεφαλαιο να δειχνει καποια πραγματα!οταν φευγει απο πανω απο το κεφαλαιο το ποντικι θελω να εξαφανιζονται αυτα που αναφερονται στο συγκεκριμενο κεφαλαιο!πως γινεται αυτο?

ο κωδικας που εχω βαλει ειναι

on (rollOver) {

gotoAndStop("κεφαλαιο 1");

}

κ για να εξαφανιζονται τα περιεχομενα του κεφαλαιου 1 κατι θα πρεπει να παιζει με την rollOut αλλα πως γινεται?

θελω τα φωτα σας!εχω κανει ενα popup menu οπου εχω βαλει καποια κεφαλαια μονο ονομασιες!ετσι οταν το ποντικι πηγαινει καθε φορα απο πανω απο καθε κεφαλαιο δειχνει τα υποκεφαλαια κ οταν απομακρυνετα, το ποντικι, εξαφανιζονται τα υποκεφαλαια!μεχρι εδω οκ το εχω κανει!θελω ομως να μπορω απο καθε κεφαλαιο να επιλεγω καποιο υποκεφαλαιο(αυτο ειναι με link δεν μας ενδιαφερει)!αυτο δεν γινεται διοτι εξαφανιζονται κ ο λογος οπως ξαναανεφερα ειναι οτι μετα απο καθε κινηση θελω να επανερχετε στην αρχικη σελιδα δηλαδη μονο με τα κεφαλαια!παρακατω ειναι ο κωδικας που εχω βαλει σε καθε κεφαλαιο

on (rollOver) {

gotoAndStop ("kefalaio1");

}

on (rollOut) {

gotoAndStop ("home");

}

τι πρεπει να αλλαξω η να προσθεσω στον κωδικα?

ενα τελευταιο πραγμα κ τελειωνω το πρωτο μου flash! εχω συνδεσει δυο διαφορετικα αρχεια .swf μεσω link με τον εξης κωδικα

on (release) {

loadMovieNum ("arxeio 4.swf" ,1);

}

οταν το βαζω να τρεξoυν στον player οκ γινεται η συνδεση με το link αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν το εμφανιζει το link σε διαφορετικη σελιδα με αποτελεσμα να πεφτει το ενα πανω στο αλλο!τι πρεπει να κανω για να εμφανιζει το δευτερο αρχειο σε αλλη σελιδα!κ πως το link για το δευτερο αρχειο να ξεκιναει απο ενα συγκεκριμενο frame!