Jump to content

Εσπασε ο μεντεσες της οθονης απο laptop Acer.Και τωρα?

Capone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχουμε ενα laptop Acer 2023WLMi και απο κακη χρηση εσπασε ο ενας μεντεσες της οθονης.

Πηρα τηλεφωνο στο επισημο service και μου ζητανε 85 ευρω για μια γωνια απο αλουμινιο!!!!!!! Μια ζωη ο κλεφτης Ελληνας.... :mad:

Τεσπα, γνωριζει κανεις κατι περισσοτερο ή που μπορω να βρω μεταχειρισμενα ανταλλακτικα μπας και γλιτωσω μερικες δεκαδες ευρω???

Thanx!! :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε θέλω να φανώ κακός, αλλά από τη στιγμή που ξέρεις πως τα laptop είναι ευαίσθητα και με ακριβά ανταλλακτικά θα έπρεπε να το προσέχεις περισσότερο. Πόσο μάλλον με τα ACER που δεν ακούγονται και τα καλύτερα για το service. Μη ζητάς και τα ρέστα τώρα για τα λεφτά που σου ζήτησαν.

Δε θέλω να φανώ κακός, αλλά από τη στιγμή που ξέρεις πως τα laptop είναι ευαίσθητα και με ακριβά ανταλλακτικά θα έπρεπε να το προσέχεις περισσότερο. Πόσο μάλλον με τα ACER που δεν ακούγονται και τα καλύτερα για το service. Μη ζητάς και τα ρέστα τώρα για τα λεφτά που σου ζήτησαν.

Αρχικα αν προσεξες στο μηνυμα χρησιμοποιω α' πληθυντικο προσωπο, μιας και δεν το εσπασα εγω!

Δεν θελεις να φανεις κακος αλλα ΕΙΣΑΙ!

Εγω ζητησα μια συμβουλη για το προβλημα και οχι να κρινει καποιος αν αγορασαμε μια μετρια μαρκα και το πως το χειριστηκαμε και να το παιξει εξυπνος.

Αλλα προκειμενου να αυξησεις τον αριθμο των μηνυματων σου, οτι να 'ναι. :p

Περα απο τον κυριο πιο πανω, εγω ειχα στο μυαλο μου κατι σε μαγαζι ή service που εχει μεταχειρισμενα ή που ανταλλαζει ή ακομα αγοραζει παλια κτλ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον κάπου έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Τα laptops είναι ευαίσθητα μηχανήματα και κοστίζουν. Τόσο η αγορά τους, όσο και η συντήρηση τους. Άρα υπάρχουν δύο επιλογές, είτε τα προσέχουμε πολύ, είτε είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε κάποιο σοβαρό ποσό (σίγουρα μεγαλύτερο από ότι για ένα desktop) για να αντιμετωπίσουμε μια ζημιά. Επιπλέον, επειδή πρόκειται για εξειδικευμένο hardware είναι φυσιολογικό σχεδόν όλα εξαρτήματα να τα έχει μόνο η αντιπροσωπεία και κανένας άλλος. Στην παρούσα κατάσταση της αγοράς και όπως τρέχει η τεχνολογία (όπου ένα μοντέλο μετά από 6 μήνες έχει αντικατασταθεί) είναι αδύνατόν για κάποιον να συντηρεί κατάστημα με τέτοιου είδους εξαρτήματα που έτσι κι αλλιώς έχουν μηδαμινή ζήτηση. Να προσθέσω τέλος, ότι στην προκειμένη περίπτωση το εξάρτημα που έχει τη ζημιά είναι αρκετά σημαντικό γιατί με αυτό συνδέεται ολόκληρη η οθόνη (η οποία είναι από τα ακριβότερα τμήματα ενός φορητού) με το υπόλοιπο μηχάνημα και προφανώς μπορεί να δικαιολογηθεί το κόστος. Επομένως σχόλια τύπου "Μια ζωη ο κλεφτης Ελληνας" δεν στέκουν και πολύ. Μπορείς πάντως να κοιτάξεις στο ebay μήπως βρεις κάτι τέτοιο, αν και μου φαίνεται δύσκολο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...