Jump to content

Δικτυα των Windows

sxetikos_asxetos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι. ακομη ενα post για ακομη ενα προβλημα μου...

Λοιπον προχθες εκγατεστησα τους drivers για το BT dongle μου. Κατα την εγκατασταση μου ζητησε το CD των Windows για κατι αρχεια που ηθελε το οποιο CD δεν το ειχα σπιτι μου. Ετσι πατησα ακυρο για την εγκατασταση των συγκεκριμενων αρχειων... Στο readme με ειχε προυδοποιησει για το οτι θα χρειαστει το CD των windows εαν εχω Win. 98/ME (τα δικα μου ειναι 98) για να εκγαταστησει τα στοιχεια του Microsoft© Network©. Εγω οπως σας ειπα πατησα ακυρο και απο τοτε οταν ανοιγει το PC, στο παραθυρο των DOS, μετα το λογοτυπο των Windows 98 μου γραφει κατι αλαμπουρνεζικα (γιατι ενα αλλο προβλημα μου ειναι η κοδικοποιηση των DOS) και τα μονα πραγματα που φενοντε στα αλαμπουρνεζικα αναμεσα ενα SYSTEM.INI και στο τελος ενα ονομα αρχειου:vred.vxd αφου δεν μπορω να διαβασω τιποτα παταω ενα οποιοδηποτε πλητρο και ξαναγραφει κατι βλακειες και κατω κατω ενα ιδιο αρχειο με ονομα αυτη τη φορα:dfs.vxd. Ξαναπαταω ενα οποιοδηποτε πληκτρο και μετα συνεχιζει κανονικα την φορτοση των Windows... πριν ανοιξουν καλα καλα τα Windows (μολις φανει το Wallpaper) μου βγαζει αυτο το παραθυρο:

http://homepages.pathfinder.gr/d3stroyer/error.jpg

Οπως καταλαβενετε το παραθυρο μιλαει για Microsoft© Network© δηλαδη τα στοιχεια που δεν εκγατεστησα την εκγατασταση των drivers. Παταω ΟΚ και συνεχιζετε η φορτοση των Windows χωρις προβληματα αλλα με πολλα κολληματα....

Εγω ομως εκανα uninstall τους drivers και ξανα install αλλα αυτη την φορα ειχα το CD των Windows και εκγατεστησα και τα στοιχεια που μου ζηταγε... ομως το PC συνεχιζει να εχει το ιδιο προβλημα.

Το γλιτωνω το ΦΟΡΜΑΤ γιατρε? Και αν οχι πως μπορω να κανω reinstall τα Windows 98 χωρις να χασω τα δεδομενα μου στο σκληρο? :worry: :worry: :worry:

ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!!!

Επανεγκατάσταση των Windows πάνω από την υπάρχουσα εγκατάσταση :)

Αφού πατήσεις OK στο παραπάνω παράθυρο και φορτώσουν τα Windows, βάλε το CD και άφησε να τρέξει το autorun.

this signature is under heavy construction

ΟΚ, και εγω προς τα εκει πηγαινα... Δεν ξερω αν εχει το autorun τετοια επιλογη... Ξερω ομως πως αμα κανω restart και εχω μεσα το cd μου εχει επιλογες boot from CD και boot from HDD ;) Να επιλεξω boot from CD?

Όχι βέβαια! Παρεξήγηση!!! :) Όπως σου είπε κι ο Νίκος, ΑΦΟΥ ξεκινήσουν τα Windows και δεις το desktop, βάλε το CD και άσε το autorun να σου εμφανίσει το setup. Αν έχεις απενεργοποιήσει το autorun του CD, τότε θα πρέπει να το τρέξεις μόνος σου (το setup).
http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg