alfa Δημοσιεύτηκε April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2007 Εχω ενα προβλημα, συνδεσα ηχεια 5.1 της Logitech και ενω απο τα properties τα αναγνωριζει και στο τεστ βγαζει ηχο απο ολα οταν ανοιγω τον Wmp11 και το Mediacenter δουλευουν μονο τα 2:!: ξερει κανεις τι φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Δεξί κλικ κάτω δεξιά στο εικονίδιο του ήχου-EAX Settings-CMSS3D-Enable CMSS3D Surround-Stereo Surround και είσαι έτοιμος. Όταν θα παίζει μουσική θα ακούγεται από όλα τα ηχεία. Όταν παίζεις παιχνίδια ή DVD με 5.1 θα ακούγεται πραγματικά Surround... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Δεξί κλικ κάτω δεξιά στο εικονίδιο του ήχου-EAX Settings-CMSS3D-Enable CMSS3D Surround-Stereo Surround και είσαι έτοιμος. Όταν θα παίζει μουσική θα ακούγεται από όλα τα ηχεία. Όταν παίζεις παιχνίδια ή DVD με 5.1 θα ακούγεται πραγματικά Surround... Να υποθεσω οτι ολα αυτα τα ωπαια ισχυουν σε περιβαλλον ΧΡ? γιατι στα βιστα τετοια επιλογη δεν βλεπω πουθενα, παντως ευχαριστω για την προσπαθεια, δικο μου το λαθος που δεν ειπα τι λειτουργικο εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Στο WinAmp έχεις ρύθμιση για surround? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Αν έχεις Creative κάρτα ήχου, κατέβασε τους drivers για Vista, βάλε τους και μετά πήγαινε Start->Creative Audio Console->καρτέλα CMMS 3D. Αν έχεις κάποια άλλη, ψάξε για κάτι σχετικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Εχω κατεβασει τους οδηγους και απο τις ιδιοτητες ηχου ακουω και τα 6 ηχεια, κατα την αναπαραγωγη ομως μονο τα 2, γι'αυτο μου κανει εντυπωση. οχι δεν εχω WinAmp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Έτσι είναι το λογικό, από τη στιγμή που τα mp3 είναι στερεοφωνικά. Αν θες να ακούς από όλα πρέπει να κάνεις upmix κάπως. Στις κάρτες της Creative γίνεται με το CMMS 3D. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts