Jump to content

Ηχεια 5.1 και Wmp11

alfa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα προβλημα, συνδεσα ηχεια 5.1 της Logitech και ενω απο τα properties

τα αναγνωριζει και στο τεστ βγαζει ηχο απο ολα οταν ανοιγω τον Wmp11 και το Mediacenter δουλευουν μονο τα 2:!: ξερει κανεις τι φταει?

Δεξί κλικ κάτω δεξιά στο εικονίδιο του ήχου-EAX Settings-CMSS3D-Enable CMSS3D Surround-Stereo Surround και είσαι έτοιμος.

Όταν θα παίζει μουσική θα ακούγεται από όλα τα ηχεία.

Όταν παίζεις παιχνίδια ή DVD με 5.1 θα ακούγεται πραγματικά Surround...

Δεξί κλικ κάτω δεξιά στο εικονίδιο του ήχου-EAX Settings-CMSS3D-Enable CMSS3D Surround-Stereo Surround και είσαι έτοιμος.

Όταν θα παίζει μουσική θα ακούγεται από όλα τα ηχεία.

Όταν παίζεις παιχνίδια ή DVD με 5.1 θα ακούγεται πραγματικά Surround...

Να υποθεσω οτι ολα αυτα τα ωπαια ισχυουν σε περιβαλλον ΧΡ? γιατι στα βιστα τετοια επιλογη δεν βλεπω πουθενα, παντως ευχαριστω για την προσπαθεια, δικο μου το λαθος που δεν ειπα τι λειτουργικο εχω.

Αν έχεις Creative κάρτα ήχου, κατέβασε τους drivers για Vista, βάλε τους και μετά πήγαινε Start->Creative Audio Console->καρτέλα CMMS 3D.

Αν έχεις κάποια άλλη, ψάξε για κάτι σχετικό.

Εχω κατεβασει τους οδηγους και απο τις ιδιοτητες ηχου ακουω και τα 6 ηχεια, κατα την αναπαραγωγη ομως μονο τα 2, γι'αυτο μου κανει εντυπωση.

οχι δεν εχω WinAmp

Έτσι είναι το λογικό, από τη στιγμή που τα mp3 είναι στερεοφωνικά. Αν θες να ακούς από όλα πρέπει να κάνεις upmix κάπως. Στις κάρτες της Creative γίνεται με το CMMS 3D.