Dragonheart Δημοσιεύτηκε April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2007 Καλησπερα σε ολους. Εκανα ενα search αλλα δεν βρηκα καποιο θεμα για το studio 10. Συγκεκριμενα εγω εχω την εκδοση 10.6 plus titanium. Το προβλημα μου ειναι στα μενου. Προσπαθω να δημιουργησω μενου (πολαπλα με ξεχωριστα chapters) αλλα δεν τα καταφερνω τελειως. Δηλαδη ενω φτιαχνω τα μενου και βαζω τα chapters που θελω σε καθε σελιδα menu δεν μπορω να "ενωσω" τις σελιδες μεταξυ τους, δεν μου δουλευουν δηλαδη με τιποτα τα κουμπια previous και next! Επισης δεν ξερω πως μπορω στο εισαγωγικο μενου εκτος απο το να με παραπεμπει στα αλλα μενου να κανω την "εναρξη" της ταινιας, δεν μπορω να βαλω με τιποτα αυτη την επιλογη. Βασικα εχω πολλα dvd που θελω να περασω στο pc (απο βαφτισεις μεχρι διακοπες) και μου φαινεται πολυπλοκο να βαλω μενου με το προγραμμα! Εννοειται βεβαια οτι δεν προκειται να βαλω καποιο απο τα ετοιμα! Αν δεν ξερει κανεις πως να λυσω αυτ το προβλημα ευχαριστως να ακουσω και αλλα προγραμματα (χωρις αναγκαστικα να ειναι ιδιαιτερα πολυπλοκα) με το μονο κριτηριο να μπορεις να φτιαξεις μονος σου το μενου (απο δικη σου εικονα και ηχο κτλ) Edit: Μολις δοκιμασα να γρψω ενα dvd απο το προγραμμα και ενω εκανε κανονικα το encoding (αυτο με τα frames) οταν πηγε να το γραψει μου εβγαλε το μηνυμα "Burning failed! Please try again.." Λετε να φταει το dvd η κατι αλλο? Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Κάτι δεν κάνεις σωστά είναι το μόνο σίγουρο και στο λέω αυτό επειδή χρησιμοποιώ το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα.Πρέπει να γράψω 2 σελίδες για να πω εξ' αρχής τη διαδικασία κάτι το οποίο είναι δύσκολο. Απ' τη βοήθεια του προγράμματος είναι σίγουρο ότι θα βρείς λύση, τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ. Γενικά το pinnacle δεν είναι και ότι πιο βατό σαν πρόγραμμα. Θα σου πρότεινα (μιας και το αναφέρεις) να δοκιμάσεις το Ulead Video Studio 10. Πιστεύω ότι θα σου φανεί αρκετά ευκολότερο όσον αφορά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις. Πάντα βέβαια με οδηγό το help του προγράμματος. Δεν τα ξέρουμε όλα, διαβάζουμε ψάχνουμε και μαθαίνουμε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. April 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Κάτι δεν κάνεις σωστά είναι το μόνο σίγουρο και στο λέω αυτό επειδή χρησιμοποιώ το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα.Πρέπει να γράψω 2 σελίδες για να πω εξ' αρχής τη διαδικασία κάτι το οποίο είναι δύσκολο. Απ' τη βοήθεια του προγράμματος είναι σίγουρο ότι θα βρείς λύση, τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ. Γενικά το pinnacle δεν είναι και ότι πιο βατό σαν πρόγραμμα. Θα σου πρότεινα (μιας και το αναφέρεις) να δοκιμάσεις το Ulead Video Studio 10. Πιστεύω ότι θα σου φανεί αρκετά ευκολότερο όσον αφορά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις. Πάντα βέβαια με οδηγό το help του προγράμματος. Δεν τα ξέρουμε όλα, διαβάζουμε ψάχνουμε και μαθαίνουμε...:) Λοιπον βρηκα γιατι δεν λειτουργουσαν τα κουμπια next και previous! Λειτουργουν ΜΟΝΟ αν εχεις multiple-menus αλλα εγω ειχα τρεια ξεχωριστα μενου και ετσι επρεπε να δημιουργησω normal buttons και να συνδεσω το ενα μενου με το αλλο! Παει αυτο! Οσο αφορα ομως ενα κουμπι που να παιζει ολη την ταινια δεν καταφερα να βρω κατι. Λες αν συνδεσω ενα normal button με το πρωτο chapter και στο τελευταιο να βαλω return to menu να κανω δουλεια εστω και μπακαλιστικα; Ευχαριστω για την απαντηση! Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. April 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Θα σου πρότεινα (μιας και το αναφέρεις) να δοκιμάσεις το Ulead Video Studio 10 Αν ξερει κανεις που μπορω να βρω το προγραμμα ολοκληρω ας μου πει μεσω πμ.. Ευχαριστω! Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts