zeppelin Δημοσιεύτηκε July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 29, 2003 Ως «ψηφιακή χωματερή» της Ευρώπης περιέγραφε πριν από λίγα χρόνια την Ελλάδα το περιοδικό «Φορμπς» και το μικρό επεισόδιο, που περιγράφει αναγνώστης μας από την Αγ. Παρασκευή Αρτας, αποδεικνύει την ορθότητα της παρατήρησης. «Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Διαδίκτυο. Επικοινώνησα με τον ΟΤΕ της περιοχής και μου είπαν πως το κέντρο είναι παλιό και πως δεν προβλέπεται η εγκατάσταση νέου. Προσπαθώ να τελειώσω το μεταπτυχιακό μου και πηγαίνω σε άλλα χωριά ή κατεβαίνω στην πόλη για να βρω σύνδεση». Παλιά κατέβαιναν από τα χωριά στην πόλη για να βρουν γιατρό, σήμερα κατεβαίνουν για να βρουν Internet και ας λέει το Σύνταγμα στο άρθρο 5 ότι «καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας...». Ενδιαφέρεται κανείς ή πρόκειται για ψιλά γράμματα; http://www.enet.gr/online/online_p1_text.jsp?c=112&id=52456704,88225536,1851 Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfr Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Αφού δεν έχουμε δρόμους, δεν έχουμε συγκοινωνίες, δεν έχουμε νοσοκομεία, δεν έχουμε σχολεία, πώς να έχουμε τηλεφωνικά κέντρα με δυνατότητες διαδικτύου? Μην τα θέλουμε όλα, ε? :worry: Παράθεση Στέλιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. August 9, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 eimaste mikri xora.. siga-siga tha ginoun ola.. Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Είμαστε πιο υπανάπτυκτη χώρα κι από την Ουγκάντα, που έχει ADSL και όλες τις τελευταίες τεχνολογίες εδώ και χρόνια... Πρέπει να ντρεπόμαστε για τα χάλια στα οποία μας έχει οδηγήσει ο ΟΤΕ, η ΕΕΤΤ και οι Internet Providers :mad: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. August 9, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 eeep! min mou brizeis tin UGANDA. UGANDA korifi.. se parakalo.. (LOL, nick pote tha pame diakopes gia summer?) Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zeppelin eeep! min mou brizeis tin UGANDA. UGANDA korifi.. se parakalo.. (LOL, nick pote tha pame diakopes gia summer?) Έχεις δίκιο. Πιο εξελιγμένη είναι η Ουγκάντα από εμάς. Βλέπεις εκεί δεν υπάρχει η κλίκα ΟΤΕ-ΕΕΤΤ-Ελληνικών ISP... (όσο για τις διακοπές, άγνωστο ακόμα :P ) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2003 Ο ΟΤΕ είναι για κλάμματα. Πηγαίνει και μου φτιάχνει υποδομές σε Ρουμανία, Βουλγαρία κτλ και εδώ δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts