vasbill Δημοσιεύτηκε April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2007 Το δινει το multirama στα 89 € τι εντυπωση εχετε απο αυτο το gps ??? " http://www.qstarz.com/products/bt-q810.aspx " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsoum Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 το εχει παρει ενας φιλος μου και ειναι απολυτα ικανοποιημενος. καλη αυτονομια, 32 δορυφορους... αλλα τσεκαρε το και σε αλλα site με αγορες μεσω ιντερνετ (αν σε ενδιαφερει). μπορει να το βρεις σε μια πιο συμφερουσα τιμη. εγω εχω παρει το holux gpslim 240. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasbill Δημ. April 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Ποιο συμφερουσα τιμη δηλαδη ??? κατω απο 70 ευρω ?? με το destinator δουλευει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsoum Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 λογικα θα το βρεις σε καλυτερη τιμη. σκεψου οτι στο ebay, μπορεις να βρεις με 100 δολλαρια (περιπου 75 ευρω συμπεριλαμβανομενων και των μεταφορικων) το Bluetooth gps Qstarz bt-q818 που αν δεν κανω λαθος ειναι πιο καινουργιο απο το 810. με το destinator δουλευει κανονικα. απο τη στιγμη που αναγνωριζεται απο το ppc δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasbill Δημ. April 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα τελικα θα το παρω απο εδω. Γιατι αν παθει κατι θα ξερω με ποιον να μαλωσω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsoum Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Γιατι αν παθει κατι θα ξερω με ποιον να μαλωσω !!! σε αυτο δεν εχεις αδικο... :) καλη αγορα και καλη πλοηγηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 http://e-acorn.com/view_product.php?productid=9049&idcat=14&idsubcat=166&idsubsubcat=-1 64 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts