Katy Δημοσιεύτηκε April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2007 Τους ξερετε? Ποια ειναι η γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Μετριοι θα ελεγα, μερικα τραγουδακια που εχω ακουσει τουλαχιστον...:) Αν δεν ηταν κι αυτη η αντιπαθητικια η Courtney Love(τωρα τι κανει αυτη αληθεια; ) ακομα καλυτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 δεν θα την ελεγα αντιπαθητικη.θα την ελεγα παλαβη.:p παντως με τρελαινει η φωνη της.δεν εχω ιδεα τι κανει,ξερει κανεις??? εχω ακουσει καμια δεκαρια τραγουδια απο αυτους κ μου αρεσαν πολυ,αλλα δεν βρισκω να κατεβασω αλλα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 http://www.imageshack.gr/images/mqjdkdzmoi22tygzoeyt.jpg Απαπαπααπα, πως είναι έτσι :down: just kidding, συνεχίστε :p :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Απο οσο ξερω ενα διαστημα(2001-2004) εκανε σολο καριερα μαλιστα ειχα ακουσει ενα single της αρκετα καλο. Το album λεγοταν America's Sweetheart και κυκλοφορησε το 2004. Μετα νομιζω μπαινοβγαινε σε κλινικες και αρχισε να ηχογραφει το καινουργιο της(How Dirty Girls Get Clean) το οποιο ομως δεν εχει κυκλοφορησει ακομα αλλα ισως βρεις στο ιντερνετ το "Never Go Hungry Again" που διερευσε.;) Η κορη της παντως δεν εχει παρει(δυστυχως) απο την μανα της;:p http://celebrity-hotvideo.10ad.org/wp-content/uploads/2006/11/francesbean.jpg Παντως αν εχει ταλεντο μαμας-μπαμπα θα βγει αστερι!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Απο οσο ξερω ενα διαστημα(2001-2004) εκανε σολο καριερα μαλιστα ειχα ακουσει ενα single της αρκετα καλο. Το album λεγοταν America's Sweetheart και κυκλοφορησε το 2004. Μετα νομιζω μπαινοβγαινε σε κλινικες και αρχισε να ηχογραφει το καινουργιο της(How Dirty Girls Get Clean) το οποιο ομως δεν εχει κυκλοφορησει ακομα αλλα ισως βρεις στο ιντερνετ το "Never Go Hungry Again" που διερευσε.;) Η κορη της παντως δεν εχει παρει(δυστυχως) απο την μανα της;:p http://celebrity-hotvideo.10ad.org/wp-content/uploads/2006/11/francesbean.jpg Παντως αν εχει ταλεντο μαμας-μπαμπα θα βγει αστερι!:happy: μηπως ξερεις που να ψαξω για τραγουδια της?:worry: οντως μακαρι η κορη τους να παρει το ταλεντο τους.:D βλεποντας την τωρα την courtney τη θεωρω τερας εμφανισιακα,αλλα σε δυο-τρια βιντεοκλιπ παλια που την εχω δει ηταν κουκλιτσα.αλλα κ ο kurt..:cry: .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts