Jump to content

Πρόβλημα με αρχεία exe

centris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Εχθές έβαλα το DVD decrypter κα έκανα αντίγραφο ενός DVD στο σκληρό μου δίσκο.

Μετά από αυτό το έκανα συμπίεση του DVD με το shrink.όλα καλά ως εδώ, μόνο που το pc έφαγε κόλλημα και αναγκάστηκα να επανακκηνήσω.

Μετά από αυτό είδα ότι πολλά προγράμματα (όχι όλα) είχαν χάσει το σχέδιο στο .exe εικονίδιο τους το οποίο είχε αντικατασταθεί με το απλό εικονίδιο που βάζουν τα windows.(το τετράγωνο με το μπλε περίγραμμα.).

Το κακό είναι ότι τα προγράμματα δεν τρέχουν και ενώ υπάρχει ο φάκελος και το .exe τα windows δεν μπορούν να το ανοίξουν.

Ξέρει καδένας γιατί έγινε αυτό και τι πρέπει να κάνω για να τα διορθώσω δεδομένου ότι δεν έχω τους εγκαταστάτες πολλών από αυτά τα προγράμματα;

δλδ αν πας στους φακέλους στα Program Files και πας να τρέξεις το .exe δεν το τρέχει? γράφει κάποιο μήνυμα?

δες αν τρέχει στον task manager.

δε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από reset. εκτός και είχες κάποιο ιο. (τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι παρόμοιο).

δοκίμασε να κάμεις system restore σε ένα valid checkpoint.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Το δοκίμασα και αυτό, το μόνο που φαίνεται να φτιάχνει είναι το powerdvd, τα άλλα όχι……..polylexiko-powerpoind κα. υπάρχουν αλλά όχι όπως όταν τα εγκατέστησα με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν. Όταν έβαλλα στην registry αυτά που μου έστειλες όταν κάνω κλικ στο πολυλεξικό π.χ. κάνει ότι τρέχει για λίγο αλλά δεν βγάζει ούτε μήνυμα λάθους τώρα.

system restore έχω κάνει αλλά δεν άλλαξε τίποτα.