iassael Δημοσιεύτηκε April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2007 Γεια σας... Λοιπον έχω ένα Laptop στο σπίτι και ένα Desktop σε άλλο διαμέρισμα. Χρησιμοποιώ ένα στικάκι USB για να μεταφέρω τα αρχεία. Κατά τη διάρκεια τις ημέρας μπορεί να πειράξω 30 αρχεία όμως δεν θέλω να μεταφέρω όλους του φακέλους που περιέχουν αυτά τα αρχεία στο stickaki. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 τα δυο πρωτα από εδω κανουν τη δουλεια που θες. http://www.snapfiles.com/Freeware/system/fwbackup_p.html αν δε σου κανουν δοκιμασε και καποιο αλλο. Παράθεση ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Καπού υπάρχει παρόμοιο thread. Ψάξε να το βρεις. Προσωπικά με το SyncBackSE είχα κάνει μια χαρά τη δουλειά μου. Πολύ καλό πρόγραμμα με άπειρες επιλογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 twra tha ta dw... Katalavate ti thelw pantws? 8elw na min antigrafei ola ta periexomena enos faklou... Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts