PARGINOS Δημοσιεύτηκε April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2007 Καλημέρα!Παιδιά έχω γραψει ενα βιντεο με την κάμερα περίπου 30 λεπτα διάρκεια και το έχω περάσει στο pc.Έχει μέγεθος στο δισκο 10GB...Είναι αυτό δυνατόν?Πως θα μπορέσω να το συμπιέσω και με τι προγραμμα ώστε να το γράψω ενα 1 DVD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Καλημέρα!Παιδιά έχω γραψει ενα βιντεο με την κάμερα περίπου 30 λεπτα διάρκεια και το έχω περάσει στο pc.Έχει μέγεθος στο δισκο 10GB...Είναι αυτό δυνατόν?Πως θα μπορέσω να το συμπιέσω και με τι προγραμμα ώστε να το γράψω ενα 1 DVD? Προφανώς το πέρασες σαν .avi και όχι σαν mpeg γι' αυτό βγήκε 10gb. Με ποιό πρόγραμμα το έκανες? Πάντως αν θες να το κάνεις dvd πέρασέ το σαν mpeg2 στον δίσκο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Προφανώς το πέρασες σαν .avi και όχι σαν mpeg γι' αυτό βγήκε 10gb. Με ποιό πρόγραμμα το έκανες? Πάντως αν θες να το κάνεις dvd πέρασέ το σαν mpeg2 στον δίσκο σου. Ακριβώς. Μία ερώτηση στον PARGINOS:Τι είδους βιντεοκάμερα είναι η δικιά σου;Ψηφιακή ή αναλογική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Αναλογική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Παράξενα πράγματα ακούω...διαβάζω... Πώς το πέρασες στο δίσκο το βίντεο από την κάμερα? Με τι πρόγραμμα και τι συνδέσεις...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts