katsifis Δημοσιεύτηκε April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2007 εχω ενα αρχειο dat ειναι ταινια....και επειδη ειναι αρχειο dat δεν μπορω να το σειρω στο workshop για να δουλεψω τους υποτιτλους...κμια ιδεα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 εχω ενα αρχειο dat ειναι ταινια....και επειδη ειναι αρχειο dat δεν μπορω να το σειρω στο workshop για να δουλεψω τους υποτιτλους...κμια ιδεα...??? gia des edw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 εχω ενα αρχειο dat ειναι ταινια....και επειδη ειναι αρχειο dat δεν μπορω να το σειρω στο workshop για να δουλεψω τους υποτιτλους...κμια ιδεα...??? Αν είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι χρησιμοποίησε το K-Lite Codec Pack (Είναι το media player classic). Αν όχι δοκίμασε το Bs player αυτό τους συγχρονίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts