HAKARGR Δημοσιεύτηκε April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 10, 2007 Χρόνια Πολλά Και Χριστός Ανέστη Καταρχάς!!! Υγεία Και Ευτυχία Σε Όλους!!! Λοιπόν, Να Ποιο Είναι Το Δικό Μου Προβληματάκι: Έκανα Το Λάθος Ως Νέος Φαντάρος Στο Στρατό!!! :lol: Δηλαδή άφησα να γίνονται οι ενημερώσεις των XP αυτόματα, δίχως να γίνετε η απαραίτητη ερώτηση για οποιαδήποτε εγκατάσταση-ενημέρωση. Αυτό είχε ως επακόλουθο να κάνει μια ενημέρωση για το ΑΝ τα XP μου είναι γνήσια ή όχι!!! Το αποτέλεσμα είναι πως τώρα μου εμφανίζει ένα ενοχλητικό εικονίδιο στην μπάρα της ώρας, να μου ανοίγει μεν το FireFox αλλά μισό!!! Δηλαδή απο την μέση της οθόνης και πάνω βλέπω οποιαδήποτε σελίδα!!! Επίσης δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή-εγγραφή CD-DVD! Μίλησα με κάποιον τεχνικό και μου είπε να ψάξω για κάποιο Remove Αλλά Τίποτα!!! :O :O :O :cry: ΑΝ κάποιος έχει καμιά ιδέα....Πολύ ευχαρίστως να τον ακούσουμε!!! :!: :!: :!: Οι γυναίκες είναι σαν τα σκυλιά...ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ!!!! Οι γυναίκες είναι σαν το παγωτάκι..Όσο τις γλύφεις τόσο λιώνουν! Οι γυναίκες είναι σαν τα χταπόδια....όσο τις χτυπάς...μαλακώνουν! Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τα φτύνεις, τόσο κολλάνε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Δοκιμασε να βγαλεις τα update απο την προσαφαιρεση των windows. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HAKARGR Δημ. April 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Λοιπόν το εικονίδιο για το ΑΝ είναι γνήσια ή όχι τα XP μου μπόρεσα να το κάνω Remove, χάρη σε ένα προγραμματάκι που βρήκα. :) :) :) Όσον αφορά το γεγονός πως μου "ανοίγουν" μισές οι σελίδες, του FireFox, ουδεμία εξέλιξη!!!! :( Οι γυναίκες είναι σαν τα σκυλιά...ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ!!!! Οι γυναίκες είναι σαν το παγωτάκι..Όσο τις γλύφεις τόσο λιώνουν! Οι γυναίκες είναι σαν τα χταπόδια....όσο τις χτυπάς...μαλακώνουν! Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τα φτύνεις, τόσο κολλάνε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Πρώτον θα πρέπει να επιλέγεις πιο περιγραφικούς τίτλους στα topics που ανοίγεις. Τίτλοι όπως "help" και "βοήθεια" δεν επιτρέπονται. Δεύτερον αφού βρήκες λύση στο πρόβλημα με το windows update, για το θέμα του firefox, θα πρέπει να απευθυνθείς στο αρμόδιο topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=48172 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts