sakaflias Δημοσιεύτηκε March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 29, 2007 Αν και εχει μερικα θεματα με το Nero να πω και το δικο μου. Θελω να μεταφερω απο την βιντεο-καμερα στον υπολογιστη. Ομως το δικο μου νερο δεν περιλαμβανει (δεν ειναι ενεργιποιημενα) μερικες δυνατότητες του οπως....λήψη αρχειου (που ειναι για βιντεοκασσετες). Πως μπορω να κανω αναβαθμιση; :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Χρειαζετε να βαλεις καινουριο serial number :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Χρειαζετε να βαλεις καινουριο serial number :) Ως ασχετος που ειμαι....το προγραμμα μου το εβαλαν απο το μαγαζι που το αγορασα χωρις να μου δωσουν cd. Αρα δεν γινεται...σωστά; :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ως ασχετος που ειμαι....το προγραμμα μου το εβαλαν απο το μαγαζι που το αγορασα χωρις να μου δωσουν cd. Αρα δεν γινεται...σωστά; an theleis help steile mu PM :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Χρειάζεσαι νέο serial, δεν θα κάνουμε τέτοια συζήτηση εδώ όμως. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts