georgepre10 Δημοσιεύτηκε March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 25, 2007 έχω ένα zyxel και έβαλα ένα access point linksys πάνω στο zyxel. σύνδεσα με ένα καλώδιο utp τα δύο μηχανήματα(στο linkys το utp το έβαλα εκεί που λέει ιντερνετ). στο linksys το internet ανάβει κανονικά και το qtek 9000 που έχω βλέπει κανονικά το wifi. αλλά ιντερνετ δεν έχω στο 9000! Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Δες εάν έχεις βάλει σωστά τους DNS servers στο qtek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. March 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 πως το κάνω αυτό? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts