geovass Δημοσιεύτηκε December 21, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2003 Λοιπον, Αγορασα χθες το νεο Motherboard της GIGABYTE μοντελο GA-7N400 Pro2 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400%20Pro2.htm και συμβαινει κατι περιεργο... :( Οταν κανει Boot με το DSL Modem της Siemens connected με LAN (ειτε το On-board ειτε με PCI καρτα δικτυου που εχω) πρεπει να περιμενω γυρω στο 1 λεπτο για να "δει" την "Network" συνδεση και να τελειωσει να φορτωσει κανονικα... Με το παλιο μου Motherboard DFI, δεν ειχα ποτε τετοιου ειδους προβληματα στο boot... Ξερει κανενας κατι ? Εγω ακομα απενεργοποιησει και το On-board LAN, μπας και κανει καποιο conflict, και το συνδεω σε καρτα δυκτιου PCI, αλλα τιποτα... :mad: Υπενθυμιζω οτι εαν δεν εχω το LAN πανω, bootαρει κανονικοτατα ! Σας ακουω ! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 Εχω κατεβασει ολους τους νεους drivers για το board καθως και του τελευταιους drivers για το On-Board Lan ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 Γιωργο κοιτα λιγο στο bios αν εχεις wake on lan. καπως ετσι λεγεται.... νομιζω αυτο πρεπει να το απενεργοποιησεις... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine (21 Δεκ. 2003 , 13:50) Γιωργο κοιτα λιγο στο bios αν εχεις wake on lan. καπως ετσι λεγεται.... νομιζω αυτο πρεπει να το απενεργοποιησεις... Λεωνιδα δεν εχει κατι τετοιο ! Κατι τρελο που μολις εγινε ! Το PC, εκανε reboot μονο του, και τωρα μπαινει χωρις το προβλημα !!! :D :D :D Α ρε ξυλο που θελουν !!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Τα ιδια Παντελακι μου, τα ιδια Παντελη μου ! Τελικα τιποτα δεν εφτιαξε ! Αμα κανω Restart, θα πρεπει να αποσυνδεσω οτι Network cable εχω πανω σε καρτα δικτυου, αλλιως περιμενω μεχρι και 1 λεπτο για να φορτωσει τους LAN drivers μετα το ανοιγμα των Windows !! :D Ειναι κατι που κανουν τα montherboard της Gigabyte ? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αναβαθμισα χτες το Pc Μου με το mob 8knxp gigabyte και p4 στα 3.06 ακριβως το ιδιο προβλημα με τον Geovass.... εχει κανεις καμια ιδεα? φιλικα Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 Τελικα μαλλον φταινε οι usb support 2.0 drivers της Intel σε εμενα... Εστησα απο την αρχη τα παντα χωρις να τρεξω αυτους και φαινεται να πηγαινει μια χαρα.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2003 Παιδια εχει κανεις κανα παρομοιο προβλημα?γενικα στο load των windows την στιγμη που βλεπουν desktop Μπορειτε να ανοιξετε το network connections/internet? ανεβαινει αμεσα στο tray το antivirus/firewall σας η καθυστερει περι το 1 λεπτο περιπου? φιλικα Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Απλα για να γνωριζουν και οι φιλοι αυτο που ενοχλησε το ολο συστημα και το εκανε να σερνετε ηταν τελικα Oi usb 2.0 που σε συνδυασμο με το Usb 1.1 του sony ericsson cradle εκαναν το mob Να κολλαει... τελικα αφου βαλαμε το cradle σε θυρα 1.1 επαιξε ταχυτατα και κανονικα Geovass enjoy τον δικο σου Pc Πυραυλο :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (23 Δεκ. 2003 , 11:22) Τα ιδια Παντελακι μου, τα ιδια Παντελη μου ! Τελικα τιποτα δεν εφτιαξε ! Αμα κανω Restart, θα πρεπει να αποσυνδεσω οτι Network cable εχω πανω σε καρτα δικτυου, αλλιως περιμενω μεχρι και 1 λεπτο για να φορτωσει τους LAN drivers μετα το ανοιγμα των Windows !! :D Ειναι κατι που κανουν τα montherboard της Gigabyte ? :mad: geovass Πήγαινε στα properties της κάρτας δικτύου σου μετά configure --> advanced και μετά σιγουρεύτου πως το wake up on link charge kai apm mode ειναι disable Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (26 Δεκ. 2003 , 21:14) geovass Πήγαινε στα properties της κάρτας δικτύου σου μετά configure --> advanced και μετά σιγουρεύτου πως το wake up on link charge kai apm mode ειναι disable Φιλε george το εκανα... Εκανα και reboot, αλλα τιποτα... :( Τιποτα αλλοοοοοοοοοοοοοοοο ????????? :mad: Τα νευρα μου ! Θα το σπασω αυτο το motherboard !! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts