niknik Δημοσιεύτηκε March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 24, 2007 Πώς μπορώ να εξάγω τις επαφές και τα πεδία που έχω στο Address book σε ένα Excelόφυλλο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Αν μιλάς για το Outlook τότε File->Import and Export->Export to a file->Microsoft Excel->Contacts->Επιλέγεις το path για να σώσεις το αρχείο σου και τελείωσες. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Οχι για το απλό. Αλλά επειδή δεν βρίσκω τίποτα θα το στείλω στο Outlook και μετά θα κάνω αυτό που είπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charikara Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 αγάπητε φιλε niknik μόλις έκανε τα ίδια η οθόνη μου! Τι έγινε τελικα με το δικό σου ; Αλλακτηκε η οθόνη; Ειναι στην εγγύηση; Εγώ το είχα πάρει πριν απο 6 μηνες και τωρα ξαφνικά η οθόνη έγινε σαν αυτή στη φωτογρφία που είχες ανεβάσει............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts