panathas1389 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 παιδια καλισπερα και σορρυ αν υπαρχει το θεμα ξανα..θα ηθελα να μαθω τι αξιοπιστια εχει το κτμ smc 625 σε θεμα κινητηρα..ειναι ο ιδιος ζημιαρικος ποθ ειναι και στο duke η προκειται για εναν κινητηρα που με λογικη χρηση θα σε βγαλει και 6.000 χλμ χωρις προβληματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 παιδια καλισπερα και σορρυ αν υπαρχει το θεμα ξανα..θα ηθελα να μαθω τι αξιοπιστια εχει το κτμ smc 625 σε θεμα κινητηρα..ειναι ο ιδιος ζημιαρικος ποθ ειναι και στο duke η προκειται για εναν κινητηρα που με λογικη χρηση θα σε βγαλει και 6.000 χλμ χωρις προβληματα??? εγω ξερω οτι ολα τα ktm ειναι ζημιαρικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Εγω ξερω οτι μετα απο τρια "ζημιαρικα" μηχανακια που εχω/ειχα,καταλαβα πως οτι και να σου λενε οι αλλοι για ζημιες,το πιθανοτερο ειναι να σου λενε ********... 1ο KTM 125EXC(03):2 χρονια και δεν ειχε βγαλει τιποτα.Εντουρο,πιστες και καθημερινο μεσο μεταφορας... 2ο Kawasaki KXF250(04):2 χρονια τιποτα και αυτο.Με πινακιδα και φωτα,motard...για καθε μερα... 3ο Husqvarna SMR450(04):το εχω ενα χρονο και δεν εχει παθει τιποτα... KTM 4χρονο δεν ειχα,αλλα απ'οσο ξερω ειναι πιο γερο απο το Husky... ΑΛΛΑ ενοειται οτι αλλαζω λαδια σε <700 χλμ....και δεν πηγαινω συνεχεια τερμα...γιατι οτι και να εχεις αμα το πας συνεχεια τερμα και δεν το προσεχεις..χαλαει... Αν δεν ψηνεσαι και πολυ,για συχνη συντηρηση(περιπου ανα μηνα λαδια),αστο καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Εγω ξερω οτι μετα απο τρια "ζημιαρικα" μηχανακια που εχω/ειχα,καταλαβα πως οτι και να σου λενε οι αλλοι για ζημιες,το πιθανοτερο ειναι να σου λενε ********... 1ο KTM 125EXC(03):2 χρονια και δεν ειχε βγαλει τιποτα.Εντουρο,πιστες και καθημερινο μεσο μεταφορας... 2ο Kawasaki KXF250(04):2 χρονια τιποτα και αυτο.Με πινακιδα και φωτα,motard...για καθε μερα... 3ο Husqvarna SMR450(04):το εχω ενα χρονο και δεν εχει παθει τιποτα... KTM 4χρονο δεν ειχα,αλλα απ'οσο ξερω ειναι πιο γερο απο το Husky... ΑΛΛΑ ενοειται οτι αλλαζω λαδια σε <700 χλμ....και δεν πηγαινω συνεχεια τερμα...γιατι οτι και να εχεις αμα το πας συνεχεια τερμα και δεν το προσεχεις..χαλαει... Αν δεν ψηνεσαι και πολυ,για συχνη συντηρηση(περιπου ανα μηνα λαδια),αστο καλυτερα.. το kxf ειναι motocross εσυ πως εβαλες πινακιδα???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Πηρα το KXF E.Αυτο που πηγαινει Ιταλια πρωτα,μπαινουν φωτα και...φλας..για να βγαζει πινακιδα,και μετα το φερνουν Ελλαδα..Και καλα enduro.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 kala to ka8e mina alligi ladiwn dn me peirazei oso na min exw provlima me ton kinitira..oso afora tin allagi ladiwn ti akrivws ginetai?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 εγω ξερω οτι ολα τα ktm ειναι ζημιαρικα αυτα τα λενε αυτοι που δεν εχουν ΚΤΜ. παιδια καλισπερα και σορρυ αν υπαρχει το θεμα ξανα..θα ηθελα να μαθω τι αξιοπιστια εχει το κτμ smc 625 σε θεμα κινητηρα..ειναι ο ιδιος ζημιαρικος ποθ ειναι και στο duke η προκειται για εναν κινητηρα που με λογικη χρηση θα σε βγαλει και 6.000 χλμ χωρις προβληματα??? μια χαρα ειναι ο κινητηρας.ακριβως ιδιος ειναι με την διαφορα διαφορετικη κεφαλη.με σωστη συντηρηση ειναι αυθραστος. Πηρα το KXF E.Αυτο που πηγαινει Ιταλια πρωτα,μπαινουν φωτα και...φλας..για να βγαζει πινακιδα,και μετα το φερνουν Ελλαδα..Και καλα enduro.. Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες.φιλος μου εχει παρει το CR-E 125 με πολιτικο κοστουμι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 kala to ka8e mina alligi ladiwn dn me peirazei oso na min exw provlima me ton kinitira..oso afora tin allagi ladiwn ti akrivws ginetai?? η αλλαγη λαδιων θελει καθε 2500χλμ και καθε 5000 φιλτρο και ρυθμιση βαλβιδων. για να αλλαξεις λαδια θα το κανεις σε τεχινικο εμπειρο και ο οποιος θα κανει και εξαερωση πρωτα. το κοστος αλλαγης ειναι κοντα στα 60 ευρο. τωρα το μηχανακι που θα παρεις ειναι καινουργιο..η μεταχειρα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 tha doume alla mallon kainourgio..mou aresei polu to smc 625 tou 2004..esu ti protineis?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 tha doume alla mallon kainourgio..mou aresei polu to smc 625 tou 2004..esu ti protineis?? να παρεις δουκα τον παλιο που ειναι και φθηνος.το μηχανακι που σε ενδιαφερει ειναι πολυ δυσκολο να το βρεις σε stock. τωρα διπλωμα εχεις??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 exw a1.gia auto koitaw smc gt exei 30 aloga me kofti kai gurw sta 60 xwris.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 exw a1.gia auto koitaw smc gt exei 30 aloga me kofti kai gurw sta 60 xwris.. αυτο που λες δεν ισχυει.τα μηχνακι η ktm hellas τα φερνει χωρις κοφτες. Το εχω ξανακουσει αυτο το σεναριο..και ειναι οπως τα λεω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 stin adeia panw ti grafei?se forum pou diavasa to vradu polloi elegan oti kukloforoun polla me kofti smc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 stin adeia panw ti grafei?se forum pou diavasa to vradu polloi elegan oti kukloforoun polla me kofti smc.. Παραπληροφορηση!!!. για επιβεβαιωση παρε τηλεφωνο και μαθε ολη την αληθεια. (+30) 210 5540 640 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 αυτο που λες δεν ισχυει.τα μηχνακι η ktm hellas τα φερνει χωρις κοφτες. Το εχω ξανακουσει αυτο το σεναριο..και ειναι οπως τα λεω. Ολα τα μηχανακια της KTM Hellas,ερχονται με στοπ στο γκαζι,και ροδελα στην εξατμιση,για να περνανε καποιες προδιαγραφες της ευρωπης.Ενοειται οτι μολις το παρεις,τα βγαζεις...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Ολα τα μηχανακια της KTM Hellas,ερχονται με στοπ στο γκαζι,και ροδελα στην εξατμιση,για να περνανε καποιες προδιαγραφες της ευρωπης.Ενοειται οτι μολις το παρεις,τα βγαζεις...:lol: αυτο που λες δεν εχει σχεση με αυτο που λεει ο panathas1389. αυτος θελει να ερθει ο κινητηρς φιμωμενος! αυτο το θεμα εχει ξανασυζητηθει αλλα τελικα δεν ισχυει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 kai egw auto nomizw tonydeli7...dn paizei to smc 625 sta site na lene oti exei 30 aloga kai stin ellada na erxetai me 60...mporei i ktm hellas na ton ksifimonei xwris na s to leei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 ρε παιδια.τα ΚΤΜ ειναι καλα σαν μηχανακια;;;ακουω πολλα τρελα.καταρχην εχω δει και με τα ματια μου τα φαναρια να γινονται ενυδριο.:lol::lol:.και τα κοντερ!το φαναρι το μπροστα εχω δει σε παρα παρα πολλα να γινετε κιτρινο απο τον ηλιο.επισης τα πλαστικα ξεθοριαζουν ευκολα.απο μηχανικα προβλημα με πιστονια μπιελα και κεφαλες αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 η ΚΤΜ εχει πολυ καλα ηλεκτρικα.αυτο που λες δεν ισχυει. τα πλαστικα επισης ειναι καλα.τωρα τα μηχανικα..αστα να τα ξερει ενας κατοχος ΚΤΜ. αυτοι που λενε ******* ειναι ατομα που ζηλευουν αυτες τις μοτοσυκλετες. παλιοτερα υπηρχαν καποια προβληματα..μην ξεχναμε οτι οι μηχανες αυτες ειναι αγωνιστικες και ο δουκας και το 625 ειναι ημι-αγωνιστικο.στημενο μηχανακι με πολλα αλογα. τα honda & yamaha λενε οτι δεν χαλανε..αλλα τα μηχανακια αυτα ειναι ηρεμα.το χτχ εχει 46 αλογα και το αντιστοιχο σε αυτη την κατηγορια fmx εχει 34! ο δουκας η το lc4 εχουν 55 αλογα. εγω εχω να πω οτι καλυτερα να εισαι λυκος..παρα προβατο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 ontos ta xt einai ligo vareta...an kapoios eixe h exei ena ktm kalutera na peis autos ta tuxon provlimata pou mporei na vgazoun(ektos apo tin allagh ladiwn).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Εμενα ποτε δεν μου εχει βγαλει προβλημα παντα με σωστη συντηρηση και στην ωρα του. εγω ειμαι ευχαριστημενος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 η ΚΤΜ εχει πολυ καλα ηλεκτρικα.αυτο που λες δεν ισχυει. τα πλαστικα επισης ειναι καλα.τωρα τα μηχανικα..αστα να τα ξερει ενας κατοχος ΚΤΜ. αυτοι που λενε ******* ειναι ατομα που ζηλευουν αυτες τις μοτοσυκλετες. παλιοτερα υπηρχαν καποια προβληματα..μην ξεχναμε οτι οι μηχανες αυτες ειναι αγωνιστικες και ο δουκας και το 625 ειναι ημι-αγωνιστικο.στημενο μηχανακι με πολλα αλογα. τα honda & yamaha λενε οτι δεν χαλανε..αλλα τα μηχανακια αυτα ειναι ηρεμα.το χτχ εχει 46 αλογα και το αντιστοιχο σε αυτη την κατηγορια fmx εχει 34! ο δουκας η το lc4 εχουν 55 αλογα. εγω εχω να πω οτι καλυτερα να εισαι λυκος..παρα προβατο.ειπα εγω για ηλεκρτικα;;;;:blink::blink:οχι!δεν σου ειπα αυτο ειναι παει και τελειωσε!;)σου ειπα τη ειδα!και τη ακουσα και ρωτησα εδω να δω αν ισχυουν αυτα!;):).τωρα εγω κατι εντουρο που ειδα ειχα στα φαναρια τους κυλιδες νερου με λασπη.και δεν ηταν σε 1 αλλα σε 5-6.οπως και το κιτρινισμα στα φαναρια.αυτα δεν τα λεω για να πειραξω καποιον αλλα απο απορια!και δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να ζηλευει τα ΚΤΜ.αμα τους αρεσουν πανε και περνουν.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Ειδες βρομια και κανεις παρατηρηση σε αυτο!! αμα ο αλλος το εχει το μηχανακι για να βγαζεις γουστα..τι περιμενες να :worry: τα μηχανακι κρινονται με αυτα που προφερουν..και πιστεψε'με οτι υπαρχει πολυ κοσμος που θελει ΚΤΜ,αλλα τα οικονομικα τον κανουν να στραφει σε αλλη λυση(μοτοσυκλετα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 ontos einai polloi alla einai akrives moto...ara dn ginetai k na dineis polla kai na min einai poiotikes...mallon ntino tha etuxe na ktm se tetoia katastasi..egw stin a8ina osa exw dei apo konta itan stin pena.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 ενα πιστονι για motocross 4t (250)ktm ποσο περιπου κανει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts