tiraklakis Δημοσιεύτηκε March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2007 Παιδιά διαβάστε στο http://web.itc.auth.gr/portal/content/view/96/239/ Είναι πολλά και δεν τα γράφω..Έχει κάνεις κανένας τίποτα με αυτό το πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Τι δεν καταλαβαίνεις; Αφού γράφει τα πάντα... Ακολούθησε τις οδηγίες, πάρε τον κωδικό σου, μπες και κατέβασε οτι θέλεις νόμιμα με το κλειδάκι του πάντα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. March 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Καταλαβαίνω τι λέει.ΤΟ έχει πάρει κανεις;Εχει δοκιμάσει την υπηρεσία..Πολύ καλή δεν είναι;Μήπως παίζει τίποτα αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 To exw dokimasei apo allo panepisthmio (ekswterikou) eixe paromoio tropo sundeshs me to MSDNA gia lhpsh kleidiou. Den einai anagkh na prepei na plhrwnoun tosa polla oi foithtes gia gnhsio software. Eixa parei windows kai to .NET paketo nomizw. Den eixe problhma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Σαν τι να παίζει δηλαδή; Αφού τα λέει όλα ξεκάθαρα. Κάνε και λίγο googling για να δεις τι ακριβώς είναι το MSDNAA. Εγώ έχω κατεβάσει Vista Business, Visual Studio 2003 και XP Pro SP2 χωρίς κανένα πρόβλημα. Go for it. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 για ΕΜΠ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο? είπαμε ας έχουν τέτοια προγράμματα στο ΑΠΘ αλλά στο ΕΜΠ είμαστε αυτοί που τα χρειαζόμαστε 100%. ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. March 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Η άδεια χρήσης όμως είναι για τη σχολή μου σύμφωνα με το πινακα που έχει η σελίδα μέχρι Σεπτέμβριο του 2009.Μετά λογικά πρέπει να προμηθευτώ αυτό που πήρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 τότε θα έχουν βγει τα vienna οπότε θα έχεις αλλάξει OS και πάλι ;) το ίδιο και για τα άλλα προγράμματα (θα έχουν βγει νεώτερες εκδόσεις). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. March 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Τα vista business είναι ελληνική έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Γιατί δεν κάνεις login να δεις; Που θες να ξέρουμε εμείς; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. March 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 λέω μήπως έτυχε και τα πήρε κάποιος..Γιατί με login λέει τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Στο δικό μου έλεγε αν θυμάμαι καλά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί καθόμαστε και κάνουμε αυτή την κουβέντα από τη στιγμή που μπορείς να γραφτείς δωρεάν και να ελέγξεις μόνος σου :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. March 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Έκανα log in πάτησα download, κατέβηκε ένα πρόγραμμα downloader of vista dvd 404kb το έτρεξα και ενώ έχουν περάσει δύο ώρες σχεδόν δεν βλέπω να κατεβαίνει τίποτα..(η μπάρα είναι κενή).Ξέρει κανείς γιατί;Η ταχύτητα μου κυμαίνεται περίπου στα 500kb αυτή τη στιγμή.. Tώρα μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν υπάρχει στους servers!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Έχει προβλήματα σήμερα. Από το πρωί όλο errors μου βγάζει και δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ μέχρι τώρα. Οπότε ίσως να είναι αυτό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts