Jump to content

Microsoft Office 2003 - προβλημα

sonymobby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και λιγο καιρο εχω καποια προβληματα με τα office μου. Τιποτα το ιδιαιτερο που να επιρεαζει την σταθεροτητα, απλα κατι λεπτομεριες. Πχ. στην Access μου λεει πως δεν μπορω να χρησιμοποιησω το wizard του Input Mask επειδη λεει πως δεν ειναι available. Το ιδιο γινεται και στο translator οπου δεν με αφηνει να κανω απο Αγγλικα σε Ισπανικα. Οταν παω να το καnω install τα features, μου λεει πως δεν μπορει να ξεκινησει το wizard για το installation των components. Το ξερω πως ειναι λεπτομεριες αλλα γιατι να το κανει αυτο; Επισης οταν παω να κανω repair το ολο process λεει πως κανει fail και μου λεει να στειλω report στην MS. Δηλαδη υπαρχει καποιο προβλημα εδω με ολο το office installation. Μου εκανε το ιδιο οταν πηγα να κανω reinstall. Δεν θελω να κανω ολοκληρο uninstall για κατι που δεν κανει καποιο μεγαλο προβλημα αλλα θα ηθελα να ληθει το προβλημα που ισως να ειναι μεγαλυτερο στο τελος. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Ξεχαστε το παιδια. Τελικα εκανα uninstall και clear installation. Το θεμα μπορει να κλειδωθει-διαγραφει. Οχι πως θα το δει ο mod για να κανει κατι δηλαδη αλλα λεμε τωρα...

Αφού το θέλεις, το topic κλειδώνεται. Όσο για το σχόλιο, δεν κατάλαβα σε τι ωφελεί, αλλά δεν έχει σημασία.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...