contreet Δημοσιεύτηκε March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2007 Παιδια καλησπερα πηρα απο ανταλλαγη ενα ΕΤΕΝ g500 με destinator το οποιο δεν εχει μεσα σαν γλωσσα τα Ελληνικα αλλα μονο την Αγγλικη,επισης δεν μου βγαζει Ελληνικο πληκτρολογιο τι μπρεπει να κανω? Πως θα βαλω Ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsoum Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 αρχικα, ποιο destinator εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Αλλουνου απορια εκμεταλευομενος,για να μην ανοιξω αλλο θεμα και μετα απο καιρο εχω αυτην την απορια οσον αφορα το destinator 6.Πως θα κανω να εμφανιζει ελληνικο πληκτρολογιο στο προγραμμα;Εβαλα μια εφαρμογη στο ppc(greek pocket key)και εμφανιζεται ελλ. πληκτρολογιο,αλλα οχι στο destinator.To ppc που εχω ειναι ενα hp ipack 4150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Παιδιά ποιό Destinator έχετε? πχ ΡΝ, 6, 7? Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts