Avalance Δημοσιεύτηκε December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 20, 2003 re paides, xerei kaneis kapoion tropo na steloume sms apo to web, xoris na eimaste syndromites ths otenet?? an nai pos??? Thanks..... Παράθεση After having COSMOTE and then VODAFONE, I think TIM is the best.. [colour=blue]"TIM: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!!!!!"[/colour] www.djavalance.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Avalance (20 Δεκ. 2003 , 16:53) re paides, xerei kaneis kapoion tropo na steloume sms apo to web, xoris na eimaste syndromites ths otenet?? an nai pos??? Thanks..... http://web2sms.otenet.gr Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avalance Δημ. December 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 ayto kati exei pa8ei tora teleytaia kai den stelnei! kana alo xereis??? Παράθεση After having COSMOTE and then VODAFONE, I think TIM is the best.. [colour=blue]"TIM: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!!!!!"[/colour] www.djavalance.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki4 Δημ. December 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 Dokimase auto... http://www.1rstwap.com/partners/go.to/1rstwap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 η σελίδα του web2sms δεν ανοίγει εδώ και αρκετό καιρό..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (21 Δεκ. 2003 , 15:15) η σελίδα του web2sms δεν ανοίγει εδώ και αρκετό καιρό..:( Kάτι δεν πάει καλά με το pc σου. Είδα το Post σου, και πήγα έκανα εγγραφή επίτηδες. :p Aμέσως έστειλα και 2 sms στα 2 κινητά μου (Stet & Q) και μάλιστα...... ήρθαν τα μηνύματα σε δευτερόλεπτα :clap: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 Πριν λιγο καιρο εγραφε σε ενα μικρο κειμενο οτι "στο μελλον θα εχουν δυνατοτητα χρησης του web2sms μονο οσοι ειναι συνδρομητες της OTENET"! Για αυτο δεν μπορεις... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (21 Δεκ. 2003 , 16:33) Πριν λιγο καιρο εγραφε σε ενα μικρο κειμενο οτι "στο μελλον θα εχουν δυνατοτητα χρησης του web2sms μονο οσοι ειναι συνδρομητες της OTENET"! Για αυτο δεν μπορεις... Μα τι λες? :wacko: Εγώ δεν είμαι συνδρομητής ΟΤΕnet. :alien: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 βρε σουπερνετ για δώσε το ακριβές link...δεν είμαι και εγώ συνδρομητής οτενέτ και εδώ και αρκετό καιρό δεν μου ανοίγει το web2sms.otenet.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. December 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 Έχει αλλάξει το λινκ γιατί πλέον ονομάζεται κουλ φορ γιου, όπως λέει κι ο τίτλος του θρεντ. Δοκίμασε εδώ Νίκο_σ3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2003 Παιδιά, εγώ έκανα κλικ στο λινκ που έδωσα και πιο πάνω & μπήκα κανονικά. http://web2sms.otenet.gr Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 έχεις δίκιο supernet...:o κάποιο πρόβλημα φαίνεται υπήρχε με το ''μπισκότο'' του συγκεκριμένου λινκ και κόλαγε την σελίδα...μόλις το έσβησα,άνοιξε κατευθείαν..:) thanks..;) @sallax: το cool4u ανοίγει κανονικά αλλά είναι μόνο για συνδρομητές οτενέτ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (22 Δεκ. 2003 , 07:05) έχεις δίκιο supernet...:o κάποιο πρόβλημα φαίνεται υπήρχε με το ''μπισκότο'' του συγκεκριμένου λινκ και κόλαγε την σελίδα...μόλις το έσβησα,άνοιξε κατευθείαν..:) thanks..;) @sallax: το cool4u ανοίγει κανονικά αλλά είναι μόνο για συνδρομητές οτενέτ..:) Aυτο λεω κι εγω... @supernet σου ειπα τι εγραφε...τωρα τι κανουν οι Οτε-τζηδες..δεν ξερω! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 @elteo: φίλε μου άλλο το web2sms και άλλο το cool4u... το πρώτο ανοίγει κανονικά για όλους ανεξαρτήτως σύνδεσης και το δεύτερο είναι μόνο για οτενέτ συνδρομητές..:) το πρόβλημα υπήρχε στο web2sms όπου και λύθηκε με απλή διαγραφή του αντίστοιχου cookie..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Niko εγραψα τι ανεφερε το κειμενακι το οποιο ομως ηταν βαλμενο στο web2sms! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 Τη συγνώμη μου στο Νίκο_Σ3 καθώς έχει απόλυτο δίκιο... το δικό μου μπέρδεμα οφείλεται στ'οτι έχω ένα λογαριασμό στην οτενέτ και δε μπήκα στον κόπο να χρησιμοποιήσω το γουεμπ2εσεμές σαν εξωτερικός χρήστης... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 δεν τρέχει τίποτα φίλε μου...να'σαι καλά και καλές γιορτές..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts