Jump to content

εικονιδια απο τα προγραμματα μου????

katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστευω να μην υπαρχει παρομοο θεμα και να το γραφω σε στο φορουμ...Aν οχι να με συχωρεσουν οι mods,,,,,..Λοιπν...εδω κι πολλη καιρο οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου πεταει μπροστα στην οθονη τα προγραμματα που εχω στο p.c mou δηλ ενα οικονιδιο του kazaa...αλλο εικονιδιο τουantivarious του lime wire...eεχω κανει απειρα seartch...spyware...αλλα τιποτα....τι λετε να κανω...

Κάπου σε χάνω, μπορείς να μας το κάνεις πιο λιανά για να καταλαβουμε και να σε βοηθήσουμε? Δηλαδή σου ανοίγει το πρόγραμμα? Η πετάει εικονίδια στην taskbar, η στην επιφάνεια εργασίας που δεν υπήρχαν? Το τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ είναι άλλο, μήπως υπάρχει κάτι σαν μπάρα εργασίας μέσα στην οποία υπάρχουν αυτά τα εικονίδια? Πάρε ένα print screen και ανέβασέ το να δουμε καλύτερα, και να καταλάβουμε... Δεν πρέπει να είναι κάτι το ανησυχητικό ή το δύσκολο στην επίλυση...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Απλά, το kazza σου είναι shareware, και σου ζητά να το αναβαθμίσεις, δλδ να πληρώσεις και στο θυμίζει έτσι, οι άλλες ειδοποιήσεις είναι από τα εργαλεία που απενεργοποιούνται ώσπου να το αγοράσεις. Τώρα για το antivirus π είπες πιο πριν μάλλον θα θέλει κάποια αναβάθμιση αν και δν ξερω σίγουρα γιατί δεν το βλέπω κάπου.. Κάνε μια απεγκατασταση στο Kazza και θα φύγουν αυτες οι ειδοποιήσεις. Αν θέλεις p2p πρόγραμμα βάλε DC++ ή Limewire... Εϊναι άκρως καλύτερα από το Kazza

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...