katsifis Δημοσιεύτηκε March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2007 Εδω και δυο με τρεις μερες οταν ανοιγω το p.c και αφου μπω στα xp μου εμφανιζει ενα μηνυμα απο τα windows σε μπλε φοντο και μου λεει" cheking file system on c ..the type of the file system is ntfs....και κατι αλλλα...δε βγαζω ακρη...να ανησυχησω...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Checkdisk κάνει. Το άφησες μια φορά να τελειώσει και να διορθώσει τα προβλήματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. March 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Checkdisk κάνει. Το άφησες μια φορά να τελειώσει και να διορθώσει τα προβλήματα;[/QU οχι δεν το εχω αφησει.....να κανω επανακηνηση και να το αφησω....?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Φυσικά. Θα διορθώσει οτι προβλήματα βρει και δε θα σε ξαναενοχλήσει. Κάντο άφοβα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. March 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Φυσικά. Θα διορθώσει οτι προβλήματα βρει και δε θα σε ξαναενοχλήσει. Κάντο άφοβα :) ευχαριστω mode..κλειδωσε το....το εκανα κι ολα ειναι οκ...πληροφοριακα....ι κανει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Εκτελείται αυτόματα αν τύχει και υπάρξει πρόβλημα στο σκληρό σου, όπως corrupted αρχεία, αν κάνεις resize το partition με το λειτουργικό κτλ. Σε κάθε περίπτωση τα διορθώνει και είσαι ok. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εκτός κι αν αρχίσει να στο κάνει συνέχεια βέβαια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts