bill64 Δημοσιεύτηκε March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2007 Γεια σας παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω (εάν έχει γίνει σε κάποιο άλλο σημείο του φόρουμ πείτε μου) υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχει πόση ώρα ήταν κάποιοι Η/Υ αναμμένοι και να τους χρεώνει ανάλογα όπως στα ιντερνετ καφέ και ναι πως λέγεται αυτό? Ευχαριστώ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 τα περισσότερα net cafes τρέχουν το cafe pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Γεια σας παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω (εάν έχει γίνει σε κάποιο άλλο σημείο του φόρουμ πείτε μου) υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχει πόση ώρα ήταν κάποιοι Η/Υ αναμμένοι και να τους χρεώνει ανάλογα όπως στα ιντερνετ καφέ και ναι πως λέγεται αυτό? Ευχαριστώ:D Εγώ δουλέυω το Tinasoft Easy Cafe, στη δωρεάν έκδοση είναι για 2 μόνο υπολογιστές, μπορείς να το κατεβασεις από εδώ Απλά χρειάζεται να δηλώσεις κάποια στοιχεία, δεν είναι απαραίτητο να είναι τα αληθινά σου εκτός και αν θέλεις να το αναβαθμίσεις για περισσότερα pc Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά:D :D Το κακό είναι οτι έχω τρεις υπολογιστές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts